Ледачі голубці з пекінською капустою
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх любителів швидких і смачних страв пропоную приготувати ліниві голубці з пекінською капустою. Легкі в приготуванні голубці зможе приготувати будь-яка господиня.
Ледачі голубці з пекінською капустою - це чудова альтернатива коли немає часу готувати звичайні голубці. З пекінською капустою голубці виходять не менш смачними, а ще навіть більш соковитими і ніжними. Для такої страви можна використовувати не тільки свинячий фарш. Для більш дієтичного варіанту використовуйте курячий або індичих фарш.
- Фарш свинячий - 250 грам (або будь-який інший)
- Пекінська капуста - 200 грам
- Цибуля - 60 грам
- Морквина - 60 грам
- Рис круглий - 70 грам
- Масло рослинне - 40 грам
- Яйця курячі - 1 штука
- Томатна паста - 40-50 грам
- Вода - 200 грам
- Борошно пешнічная - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування ледачих голубців з пекінською капустою.
Пекінську капусту наріжте смужками.
Наріжте кубиками цибулю, а морквину натріть на тертці.
Обсмажте цибулю з морквою налив на сковорідку трохи олії. Смажте овочі до м'якості пару хвилин.
Змішайте в глибокій ємності м'ясний фарш і нарізану капусту.
Зваріть до напівготовності рис, остудіть і додайте у фарш.
Вбийте в фарш куряче яйце, з ним голубці НЕ будуть розвалюватися.
Перемішайте фарш для голубців, сіль і poperčite.
Змоченими у воді руками зліпити голубці по формі трохи крупніше котлет. Запаніруйте в борошні.
Розігрійте масло, що залишилося на чистій сковороді, викладіть голубці.
Обсмажуйте голубці з двох сторін до рум'яної скоринки.
Додайте до голубців смажені овочі.
Залийте голубці томатним соусом - пасту змішайте з водою. Гасіть голубці 20-25 хвилин на повільному вогні під кришкою.
Готові гарячі голубці подавайте до столу. Смачного!