Ледачі голубці з цвітною капустою
(покроковий рецепт з фото)
Цвітна капуста - чудовий овоч, корисний і смачний. Ледачі голубці можна приготувати не тільки з білокачанної, але і з цвітною капустою. У поєднанні з курячим фаршем виходить відмінно.
Ледачі голубці з цвітною капустою приготувати дуже просто. Для цього потрібно зробити фарш з курки, рису, кнопка, лука і цвітної капусти. Після приготувати соус з томатної пасти. Викласти в соус голубці і готувати 25-30 хвилин на невеликому вогні. Відмінне літній блюдо.
- Куряче філе - 350 грам
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Батон білий - 50 грам
- Мал - 3 Ст. Ложки (відвареної)
- Кольорова капуста - 250 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Вода - 150 мілілітрів
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
Білий батон або булку замочіть в холодній кип'яченій воді, через 5-7 хвилин відіжміть. Ріпчасту цибулю очистіть, помийте. Куряче філе помийте. Все це пропустіть через м'ясорубку.
Цвітну капусту розберіть на суцвіття і відваріть в воді протягом 10 хвилин. Після прохолоди і втирати на Terkel. Додайте у фарш.
Рис зваріть, воду злийте, охолодіть і також додайте в фарш.
Фарш посоліть за смаком. Можна поперчити і додати будь-які сухі приправи. Ретельно перемішайте.
Приготуйте соус для ледачих голубців. У сотейник або сковороду налийте олію, воду і викладіть томатну пасту. Додати сіль за смаком, додайте цукор і перемішайте.
З приготованого курячого фаршу з цвітною капустою сформуйте довгасті голубці і викладіть в соус.
Накрийте сковороду кришкою, готуйте голубці на невеликому вогні 30-35 хвилин.
Ледачі голубці з цвітною капустою готові. Подавайте на обід або вечерю.