Рецепт Ледачі голубці по-пітерський фото

Ледачі голубці по-пітерський
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

І знову на кухні мої улюблені"ледачі" рецепти! Цього разу вибір припав на відоме блюдо російської кухні, але з деякими особливостями. Багато його роблять по-своєму, цей варіант теж варто спробувати.

Опис приготування:

Пропоную вам згадати, як приготувати ліниві голубці по-пітерський. У мене навіть діти поважають це блюдо. І до нього не треба робити гарнір, воно цілком повноцінне. Тільки я люблю додати соління і сметану. Вони, хто не любить тушкований цибулю, сміливо прибирайте його зі складу. Замість цього можете додати зелені пір'я при подачі.

  • Мал - 100 грам
  • Білокачанна капуста - 250 грам
  • Фарш із яловичини - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
ледачі голубці по-пітерський - фото крок 1
1. Рис ретельно промийте. Потім залийте його водою (1 до 2) і додайте 0, 5 немає. Ложки солі. Доведіть воду до кипіння, а потім варіть 8 хвилин.
ледачі голубці по-пітерський - фото крок 2
2. Поки рис вариться, дрібно наріжте капусту.
ледачі голубці по-пітерський - фото крок 3
3. Лук наріжте тонкими півкільцями, а моркву натріть на крупній тертці.
ледачі голубці по-пітерський - фото крок 4
4. Потім овочі перекладіть на сковороду з маслом. Гасіть їх до м'якості протягом 8-10 хвилин, помішуючи.
ледачі голубці по-пітерський - фото крок 5
5. Після цього додайте фарш, сіль і перець. Все перемішайте.
ледачі голубці по-пітерський - фото крок 6
6. Готуйте інгредієнти на повільному вогні до коричневого кольору фаршу.
ледачі голубці по-пітерський - фото крок 7
7. В кінці додайте рис. Перемішуючи, тушкуйте ще 3 хвилини. Блюдо готово! Смачного!

Схожі рецепти