Лаваш з сьомгою і огірком
(покроковий рецепт з фото)
Відмінна закуска для фуршету або святкового столу, яка змусить вас забути, що лаваш - це тільки шаурма і повсякденна їжа! Дивіться рецепт смачних ролів з лаваша з сьомгою і огірком!
Найскладніше в приготування лаваша з сьомгою і огірком - це загорнути його в рулет. Тут знадобиться спритність рук, адже продукти так і норовлять вилізти з лаваша, розповзтися по краях і, якщо ви купили тонкий лаваша, порвати його місцями. Тому раджу для приготування лаваша з сьомгою і огірком раджу купувати свіжий і м'який лаваш.
- Лаваш - 2 штуки
- Плавлений або вершковий сир - 150-200 грам
- Сьомга або лосось - 150-250 грам
- Огірок - 1-2 штук
- Авокадо - 0, 5 штуки
- Лук червоний - 0, 5-1 штуки
- Помідори - 1-2 штук
- Перець - За смаком
- Листя салату або зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте два лаваша, змастіть їх плавленим сиром. Можете додати в сир подрібнену зелень за бажанням.
Потім викладіть шарами або довільно, тут вже кому як зручно, сьомгу, тонко порізаний кільцями або півкільцями червону цибулю і тонко порізаний авокадо.
Додайте помідори, нарізані кружальцями і огірочки. Огірки можете порізати тонкими скибочками або теж кружечками. На цьому етапі можете посолити і поперчити начинку.
Потім викладіть листя салату або зелені поверх начинки. Головне - це загорнути лаваш туго, вдавлюючи продукти в нього, щоб вони не вилізли з боків.
Лаваш скрутіть в рулет і загорніть в харчову плівку.
Надішліть в холодильник на годину (можна і на менший проміжок часу). Лаваш просочиться сиром, а начинка Утрамбуйте, тоді лаваш буде різатися легше.
Готовий лаваш з сьомгою і огірком подавайте, розрізавши на порційні шматочки. Смачного!