Лаваш з сиром і кропом
(покроковий рецепт з фото)
Закуска з лаваша з плавленим сиром завжди користується великою популярністю на кожному столі. Сьогодні запропоную вам весняний варіант приготування цієї закуски - з плавленим сиром і кропом.
Мій варіант, як приготувати лаваш з сиром і кропом, дуже простий і швидкий. Для цього рецепта я використовую м'який плавлений сир з різними добавками: з діжонськой гірчицею, з томатом і базиліком, з паприкою та інші. Тоді роли з лаваша виходять більш цікавими на смак. Але особливий присмак і аромат надає їм кріп, який робить закуску весняної та легкої.
- Лаваш - 1 штука
- Сир плавлений - 200 грам
- Кріп - 0, 5 пучка
- Майонез - 50 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Цього разу я взяла один плавлений сирок з ароматом помідора і базиліка, а другий - звичайний вершковий, щоб не перебивати смак і аромат кропу.
Сир натріть на дрібній тертці.
Додайте дрібно нарізану кріп і майонез.
Перемнние все в однорідну масу.
Рівним шаром намажте сирну масу на лаваш, загорніть його в рулет і залиште мінімум на 15 хвилин.
Поріжте отриманий рол на шматочки і викладіть на тарілку.
Смачного!