Лаваш з кропом
(покроковий рецепт з фото)
Лаваш з кропом, томатами і сиром - це ідеальний варіант швидкого і насиченого сніданку або полудня. Закуска можна приготувати різними способами: на плиті, в духовці або на мангалі. Спробуйте!
Розповім, як приготувати лаваш з кропом в домашніх умовах. Твердий сир можна використовувати абсолютно будь-яких сортів, також підійде солонувата бринза. Крім зазначених інгредієнтів, можете додавати інші овочі або улюблені соуси. Вдалого приготування!
- Лаваш - 4 штуки
- Кріп - 1-2 Пучков
- Сир твердий - 400 грам
- Помідори - 3 штуки

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Розкладаємо на столі лаваш. Викладаємо на його край тертий сир, змішаний з подрібненим кропом.

Зверху викладаємо скибочки помідора.

Звертаємо лаваш щільним конвертиком.

Таким же чином готуємо ще 3 залишилися лаваша. Обсмажуємо лаваші на сковороді будь-яким зручним способом. Головне прожарити з обох сторін до золотистої скоринки. Смачного!