Пиріжки з сиром і кропом
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати Вам швидкі пиріжки з бездріжджового тесту з кропом, а ось начинка з сиру і бринзи. Всі смачно, швидко і легко! дивіться рецепт.
Отже, розповідаю, як приготувати "пиріжки з сиром і кропом" . Нехай вас не бентежить така маленька кількість начинки, що, її не багато, але більше для таких мініатюрних пиріжків і не потрібно. Тісто виходить красиве, ароматне, жирне, але після випічки воно смачне і не жирне зовсім. Пиріжки м'які, при розломі видно які пористі. Всі подробиці в рецепті!
- Яйце - 1 штука (тісто)
- Масло рослинне - 0, 5 склянки (тісто)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (тісто)
- Розпушувач тіста - 10 грам (тісто)
- Кефір (йогурт) - 0, 5 склянки (тісто)
- Кріп - 1 пучок (тісто)
- Борошно пшеничне - 2, 5 склянки (тісто)
- Сир - 70 грам (начинка)
- Бринза - 70 грам (начинка)
- Жовток яєчний - 1 штука
- Кунжут - За смаком
1. Підготуйте продукти. Приступимо!
2. У глибокій мисці з'єднайте кефір з яйцем і рослинним маслом.
3. Додайте сіль і порізаний кріп, перемішайте.
4. Всипте всю муку з розпушувачем.
5. Замісити тісто, воно некруте, жирне і пластичне.
6. Для начинки натріть бринзу на дрібній тертці і з'єднайте з сиром. Начинка повинна бути в міру солоною, приємною на смак.
7. Розділіть тісто на однакові кульки, їх кількість приблизно 12-16 штук. Ліпити зручно в руках. Візьміть кульку тесту, розплющите і покладіть начинку. Глухий кінець, як при ліпленні вареників. Положите на бочок.
8. Викладіть пиріжки на пергамент.
9. Змастіть добре жовтком. Зверху посипте кунжутом. Надішліть в гарячу духовку (180 градусів) з 30 хвилин.
10. Пиріжки з сиром і кропом готові. Остудіть трохи і пробуйте!
11. Ось такі вони всередині! приємного!