Лаваш з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Чудова домашня шаурма з лаваша з овочами. Відмінний варіант для обіду або перекусу в дорогу. Набагато корисніше фаст-фуду.
Поріжте всі овочі, зелень і відварене куряче філе. Сир потріть. Картопля обсмажте на сковороді до готовності. Продуктів повинно вистачити на дві порції. Покладіть на стіл лаваш. Зверху розкладіть шарами начинку, посипте цедрою лимона і полийте сметаною. Поверніть в щільний рулет і обсмажте на сковороді під кришкою з двох сторін по 5 хвилин. Подавайте в гарячому вигляді. Смачного!
- Куряче філе - 250 грам
- Сир - 100 грам
- Картопля - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Пучок кропу - 1 штука
- Лаваш - 3 штуки
- Солоний огірок - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Паприка - 0, 3 чайних ложки
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 75 мілілітрів
- Крем - 6 Ст. Ложок
- Часник - 6 зубчиків
Картопля поріжте соломкою і обсмажте на сковороді до готовності.
Поріжте цибулю тонкими кружальцями, помідор - часточками, а зелень подрібніть. Потріть сир.
Відваріть і поріжте куряче філе.
Розділіть начинку на дві частини. Так само поступите і з одним з листів лаваша. Покладіть на стіл один лист і половинку аркуша лаваша. Зверху розкладіть шарами начинку - куряче філе, картопля, порізаний солоний огірок, помідори, зелень і сир. Зверху посипте цедрою, розкладіть цибулю і полийте сметаною. Поверніть в щільний рулет і обсмажте на сковороді під кришкою з двох сторін по 5 хвилин. Подавайте в гарячому вигляді.