Лаваш з куркою і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Досить вживати шаурму сумнівної якості, краще приготуйте лаваш з куркою і овочами самостійно. По перше, ви будете впевнені в якості продукту, а по-друге, це набагато смачніше!
Ніколи не пізно дізнатися, як приготувати лаваш з куркою і овочами. По суті, це аналог популярної шаурми. Вся різниця лише в тому, що ви готуєте з 100% свіжих і якісних продуктів. Також пропоную мінімізувати кількість майонезу і кетчупу в лаваші, адже вони не дуже корисні. Хай щастить!
- Лаваш - 4 штуки
- Куряче філе - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Морква - 1 штука
- Капуста - 100 грам
- Майонез - 100 грам
- Кетчуп - 50 грам
- Сир твердий - 100 грам
Дрібно нарізаємо куряче філе, подрібнюємо цибулю. Обсмажуємо все на рослинному маслі до золотистого.
Помідор, огірок і зелень промиваємо. Дрібно нарізаємо і перемішуємо їх.
Капусту нашаткуйте, додайте трохи солі.
Натріть на тертці моркву.
Розкладіть кожен лаваш на столі, змастіть його майонезом (і кетчупом). На один край викладіть трохи курки з цибулею, овочі і тертий сир.
Подомной краю і скрутіть лаваш. Далі можна трохи запекти лаваш в духовці або обсмажити його на сковороді до золотистої. Смачного!