Лаваш з куркою і корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є тонкий вірменський лаваш, спробуйте приготувати з нього легку і ситну закуску. Начинка складається з ніжного курячого філе, морква по-корейськи, яєць і зелені. Готується дуже просто.
Іноді, перед приходом гостей, не вистачає часу на те, щоб зробити якісь складні страви. Пропоную простий рецепт приготування лаваша з куркою і корейською морквою. Така закуска готується дуже швидко, виходить смачною і корисною. Хай щастить!
- Лаваш тонкий - 2 штуки
- Куряче філе - 2 штуки
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Зелень - За смаком (кріп і кінза)
- Майонез - 50 грам
- Масло рослинне - За смаком
Куряче філе промиваємо, обсушуємо і нарізаємо кубиками. Обсмажуємо м'ясо на рослинному маслі до золотистого кольору.
Зваріть круто яйця, потім очистіть їх і дрібно наріжте. З'єднайте в тарілці: обсмажене куряче філе, морква по-корейськи і яйця.
Подрібніть всю зелень. Змішайте її з іншими інгредієнтами.
Додайте до начинки майонез, перемішайте. Розкладіть на столі лаваш, і тонким шаром нанесіть начинку.
Поверніть лаваш рулетом, загорніть його в харчову плівку і помістіть в холодильник на 1 час.
Перед подачею на стіл наріжте рулет порційними шматочками. Смачного!