Рецепт Лаваш з куркою і морквою фото

Лаваш з куркою і морквою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Птах , Курка , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Страви з начинкою
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Своєрідний сендвіч-рулет з лаваша з куркою може повноцінно замінити обід. У цьому рецепті я поділюся своїм способом, як приготувати лаваш з куркою і морквою для ситного і смачного перекусу!

Опис приготування:

Копчену курку можна замінити звичайною відвареної курячої грудкою, приправлену улюбленими спеціями. Так і корисніше буде, але з копченої - швидше. Так що тут вже дивіться, як зручніше Вам.

  • Копчена курка - 150 грам
  • Плавлений сирок - 100 грам
  • Корейська морквина - 100 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Тонкий лаваш - 2 штуки
лаваш з куркою і морквою - фото крок 1
Приготуйте начинку. Натріть на дрібній тертці плавлений сирок, курку наріжте тонкими скибочками. Корейську моркву можна використовувати як покупну, так і власного приготування.
лаваш з куркою і морквою - фото крок 2
Візьміть один лаваш, змастіть його майонезом, використовуючи половину від усієї кількості, наведеного в рецепті. Тепер, поверх майонезу викладіть плавлений сир і накрийте його зверху другим лавашем.
Гарненько притисніть лаваші один до одного щоб вони"склеїлися" між собою.
лаваш з куркою і морквою - фото крок 3
На верх другого лаваша нанесіть рівномірно залишився майонез і викладіть спочатку моркву, а потім і копчену курку.
Тепер акуратно потрібно зробити щільний рулет, намагаючись рівномірно скручувати лаваші.
лаваш з куркою і морквою - фото крок 4
Якщо ви готуєте лаваш з куркою і морквою заздалегідь, то для зберігання його краще щільно обернути харчовою плівкою і відправити в холодильник.
лаваш з куркою і морквою - фото крок 5
Перед подачею рулет потрібно нарізати на порційні шматочки за допомогою гострого ножа.
Прикрасити таку страву можна зеленню і, наприклад, зернятками граната.

Схожі рецепти