Лаваш з куркою і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Своєрідний сендвіч-рулет з лаваша з куркою може повноцінно замінити обід. У цьому рецепті я поділюся своїм способом, як приготувати лаваш з куркою і морквою для ситного і смачного перекусу!
Копчену курку можна замінити звичайною відвареної курячої грудкою, приправлену улюбленими спеціями. Так і корисніше буде, але з копченої - швидше. Так що тут вже дивіться, як зручніше Вам.
- Копчена курка - 150 грам
- Плавлений сирок - 100 грам
- Корейська морквина - 100 грам
- Майонез - 100 грам
- Тонкий лаваш - 2 штуки
Приготуйте начинку. Натріть на дрібній тертці плавлений сирок, курку наріжте тонкими скибочками. Корейську моркву можна використовувати як покупну, так і власного приготування.
Візьміть один лаваш, змастіть його майонезом, використовуючи половину від усієї кількості, наведеного в рецепті. Тепер, поверх майонезу викладіть плавлений сир і накрийте його зверху другим лавашем.
Гарненько притисніть лаваші один до одного щоб вони "склеїлися" між собою.
Гарненько притисніть лаваші один до одного щоб вони "склеїлися" між собою.
На верх другого лаваша нанесіть рівномірно залишився майонез і викладіть спочатку моркву, а потім і копчену курку.
Тепер акуратно потрібно зробити щільний рулет, намагаючись рівномірно скручувати лаваші.
Тепер акуратно потрібно зробити щільний рулет, намагаючись рівномірно скручувати лаваші.
Якщо ви готуєте лаваш з куркою і морквою заздалегідь, то для зберігання його краще щільно обернути харчовою плівкою і відправити в холодильник.
Перед подачею рулет потрібно нарізати на порційні шматочки за допомогою гострого ножа.
Прикрасити таку страву можна зеленню і, наприклад, зернятками граната.
Прикрасити таку страву можна зеленню і, наприклад, зернятками граната.