Лаваш з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Як вам напевно відомо, майонез вважається не дуже корисним продуктом. Але в даному випадку дозволю собі відступити від звичних правил і розповім, як приготувати лаваш з майонезом (закусочний).
Закуска з лаваша користується величезною популярністю. Обов'язково запам'ятайте цей рецепт, адже скоро свята, а це значить, що така смакота буде дуже актуальною на столі. Рулети з лаваша подаються до столу в холодному вигляді, але якщо хочете, можете підігріти лаваш в мікрохвильовці. Хай щастить!
- Лаваш - 2 штуки
- Печериці - 300 грам
- Сирок Плавлений - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Зелень - За смаком
Розрізаємо кожен лаваш на чотири частини. Кожну змащуємо тонким шаром майонезу.
Трьом на тертці плавлені сирки, присипаємо ними лаваші.
Обсмажуємо на рослинному маслі гриби з цибулею. Викладаємо їх на лаваш, також присипаємо подрібненою зеленню.
Звертаємо лаваші в рулети, після чого замотуємо їх в харчову плівку. Кладемо в холодильник для просочення на 1-2 годину. Перед подачею на стіл нарізаємо лаваш шматочками. Смачного!