Рецепт Лаваш з майонезом фото

Лаваш з майонезом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Гриби , Лаваш
Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Страви з начинкою
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Як вам напевно відомо, майонез вважається не дуже корисним продуктом. Але в даному випадку дозволю собі відступити від звичних правил і розповім, як приготувати лаваш з майонезом (закусочний).

Опис приготування:

Закуска з лаваша користується величезною популярністю. Обов'язково запам'ятайте цей рецепт, адже скоро свята, а це значить, що така смакота буде дуже актуальною на столі. Рулети з лаваша подаються до столу в холодному вигляді, але якщо хочете, можете підігріти лаваш в мікрохвильовці. Хай щастить!

  • Лаваш - 2 штуки
  • Печериці - 300 грам
  • Сирок Плавлений - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Майонез - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Зелень - За смаком
лаваш з майонезом - фото крок 1
Розрізаємо кожен лаваш на чотири частини. Кожну змащуємо тонким шаром майонезу.
лаваш з майонезом - фото крок 2
Трьом на тертці плавлені сирки, присипаємо ними лаваші.
лаваш з майонезом - фото крок 3
Обсмажуємо на рослинному маслі гриби з цибулею. Викладаємо їх на лаваш, також присипаємо подрібненою зеленню.
лаваш з майонезом - фото крок 4
Звертаємо лаваші в рулети, після чого замотуємо їх в харчову плівку. Кладемо в холодильник для просочення на 1-2 годину. Перед подачею на стіл нарізаємо лаваш шматочками. Смачного!

Схожі рецепти