Лаваш з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Дивно простий рецепт лаваша з грибами припаде до душі всім любителям швидких, легких, але при цьому ситних закусок. Добре підходить як в якості закуски до гарнірів, так і як основне блюдо!
Не знаю, як вам, а мені цей чудовий рецепт приготування лаваша з грибами дуже подобається. Зазвичай чомусь все в процесі приготування додають ще й куряче філе, але ось я, наприклад, не люблю, коли з лаваша постійно щось вивалюється і випливає сік. А тут же виходить досить легка закуска, з якої ви вже точно не зганьбитися ні на одному фуршеті! А особливо, якщо вже посмажені гриби подрібніть в блендері, - тоді вийде як би ніжний паштет, який разом з сиром являє собою просто феєричне поєднання! Отож, дізнавшись, як зробити лаваш з грибами, не полінуйтеся його спробувати приготувати, вам сподобається!
- Лаваш вірменський - 1 штука
- Печериці - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сир твердий - 50 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
1. Розстеляємо лаваш, і змащуємо його майонезом.
2. Половину сиру натираємо на тертці, і посипаємо лаваш, рівномірно розподіляючи.
3. Рослинна олія розігріваємо на сковороді, і обсмажуємо помиті і дрібно нарізані гриби разом з перцем і сіллю.
4. Гриби перекладаємо на лаваш, і, якщо хочете - додайте спеції, зелень, перець і сіль за смаком.
5. Сир, що теж натираємо на тертці, і посипаємо зверху гриби.
6. Тепер акуратно і дуже туго скручуємо лаваш рулетом. Якщо боїтеся, що порветься, - закрийте начинку зверху другим лавашем, і тільки тоді скручуйте.
7. Рулет поміщаємо на застелений папером деко, і в розігрітій духовці запікаємо не більш 10 хвилин. Можна в процесі його пару раз перевернути. Готово!