Лаваш з грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Смачна, ситна і легка в приготуванні закуска, яку гідно оцінять ваші гості. Перевірено!
Смачна і легка в приготуванні закуска з лаваша, сиру і грибів прекрасно доповнить ваш святковий стіл. Я впевнена, гості будуть задоволені, перевірено неодноразово! А щоб приготувати таку закуску, вам доведеться витратити зовсім небагато часу і зусиль. Гриби до цієї страви підійдуть будь-які, найголовніше - їх дрібно порубати. Можна провернути вже готові гриби через м'ясорубку. Замість твердого сиру можна використовувати плавлений. Рецептів приготування лаваша з грибами і сиром багато, і кожен по-своєму добре. Пропоную вам один з варіантів, як можна приготувати лаваш з грибами і сиром.
- Лаваш - 3 штуки (тонкий великий лаваш)
- Сир - 200 грам
- Гриби - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Зелень кропу, петрушки - 30 грам
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Рослинна олія для смаження - 3 Ст. Ложки
Гриби і цибулю чистимо, моєму і дрібно нарізаємо. Обсмажуємо на рослинному маслі до готовності. Солимо і перчимо до смаку.
Розкладаємо лист лаваша і змащуємо його майонезом.
Зелень миємо, обсушуємо і дрібно рубаємо. Рівномірно розподіляємо зелень поверх майонезу лаваш і накриваємо все це другим листом.
Готові гриби викладе на друшляк, щоб скло зайве масло і остудити. Другий лист лаваша також змащуємо майонезом, викладаємо підготовлені гриби.
Сир натираємо на середній або крупній тертці. Накриваємо гриби третім листом лаваша, змащуємо майонезом і посипаємо сиром.
Щільно звертаємо рулет, загортаємо в харчову плівку і прибираємо в холодильник на пару годин. Потім нарізаємо гарними шматочками і подаємо до столу.