Лаваш з грибами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Лаваш - універсальний продукт для створення закусок. Готують його з сирною, м'ясної і багатьма іншими начинками. Тут я детально розповім, як приготувати лаваш з грибами в духовці. А ви запам'ятовуйте!
Щоб це блюдо вийшло дійсно смачним, важливо правильно вибрати гриби. Це можуть бути печериці або гливи. Бажано, щоб гриби не були замороженими або консервованими. Тоді страва збереже надзвичайний аромат! сподіваюся, що мій рецепт, як приготувати лаваш з грибами в духовці.
- Лаваш вірменський тонкий - 1 штука
- Гриби - 300 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Зелена цибуля - 3 пучка
- Кріп - 3 пучка
- Крем - 4 Ст. Ложки
Дрібно нарізаємо промиті гриби, ріпчаста цибуля і зелень. Лук обсмажуємо до золотистого відтінку.
У сковорідку з цибулею додаємо гриби, закриваємо кришкою на 7 хвилин. Після знімаємо кришку і обсмажуємо гриби, поки вся рідина не випарується.
Додаємо сметану, сіль і спеції за смаком.
Лаваш ріжемо на трикутники, змащуємо збитим яйцем поверхню.
Лаваш ріжемо на трикутники, змащуємо збитим яйцем поверхню.
Викладаємо грибну начинку на половину кожного трикутника.
Звертаємо акуратно краю так, щоб вийшов трикутник в 2 рази менше.
Запікаємо наші трикутники з лаваша в духовці на деку, попередньо змащеному олією. Час запікання - 15-20 хвилин.
Закуску можна подавати на стіл!
Закуску можна подавати на стіл!