Рецепт Лаваш з грибами в духовці фото

Лаваш з грибами в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня , Азербайджанська кухня , Абхазька кухня
Гриби , Лаваш
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Лаваш - універсальний продукт для створення закусок. Готують його з сирною, м'ясної і багатьма іншими начинками. Тут я детально розповім, як приготувати лаваш з грибами в духовці. А ви запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Щоб це блюдо вийшло дійсно смачним, важливо правильно вибрати гриби. Це можуть бути печериці або гливи. Бажано, щоб гриби не були замороженими або консервованими. Тоді страва збереже надзвичайний аромат! сподіваюся, що мій рецепт, як приготувати лаваш з грибами в духовці.

  • Лаваш вірменський тонкий - 1 штука
  • Гриби - 300 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Зелена цибуля - 3 пучка
  • Кріп - 3 пучка
  • Крем - 4 Ст. Ложки
лаваш з грибами в духовці - фото крок 1
Дрібно нарізаємо промиті гриби, ріпчаста цибуля і зелень. Лук обсмажуємо до золотистого відтінку.
лаваш з грибами в духовці - фото крок 2
У сковорідку з цибулею додаємо гриби, закриваємо кришкою на 7 хвилин. Після знімаємо кришку і обсмажуємо гриби, поки вся рідина не випарується.
лаваш з грибами в духовці - фото крок 3
Додаємо сметану, сіль і спеції за смаком.
Лаваш ріжемо на трикутники, змащуємо збитим яйцем поверхню.
лаваш з грибами в духовці - фото крок 4
Викладаємо грибну начинку на половину кожного трикутника.
лаваш з грибами в духовці - фото крок 5
Звертаємо акуратно краю так, щоб вийшов трикутник в 2 рази менше.
лаваш з грибами в духовці - фото крок 6
Запікаємо наші трикутники з лаваша в духовці на деку, попередньо змащеному олією. Час запікання - 15-20 хвилин.
Закуску можна подавати на стіл!

Схожі рецепти