Квіточки з яєць
(покроковий рецепт з фото)
В очікуванні весни хочеться чогось незвичайного. І навіть таку просту закуску, як варені яйця, можна подати дуже оригінально! зелень, спеції і фантазія - Усе, що вам знадобиться!
Сервіровка святкового столу аж ніяк не важка справа! А навпаки, дуже цікаве і просте. Вимагає тільки фантазії і працьовитості. Здивуйте своїх близьких такою прекрасною закускою, як квіточки з яєць! Їх можна їсти і з стеблинками, і з проростками пшениці, які в композиції служать травою. Бажаю вам приємного апетиту.
- Яйця - 6 штук
- Білий оцет - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Мелений перець Чилі - 0, 5 чайних ложки
- Спеції - За смаком
- Пір'я зеленої цибулі - 2-4 штук (або селери.)
- Паростки пшениці - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Майонез - 0, 5 склянки
Підготуйте всі інгредієнти для квіток.
Відваріть яйця, остудіть їх, чистий і razrezhyte Навпіл.
Відокремте жовтки від білків. Жовтки покладіть в глибоку чашку, змішайте з гірчицею, білим оцтом, майонезом, сіллю і спеціями за смаком. Без чилі перцю.
Викладіть отриману масу в порожні білки.
Викладіть на тарілку, в якій плануєте подавати квіточки з яєць, паростки пшениці і пір'я зеленої цибулі, або стебла селери.
Викладіть яйця в формі квітки. Посипте "пелюстки" червоним меленим перцем чилі, а серединку залиште жовтої. Ось яка краса вийшла!