Рецепт Печиво «квіточки» фото

Печиво «квіточки»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Хочете поласувати смачним печивом? Спечіть красиве і смачне печиво"Квіточки" самостійно. Це просто!

Опис приготування:

Красиве, смачне і ароматне домашнє печиво - що може бути смачніше на полуденок дітлахам, або до вечірнього чаю для всієї родини? Таким печивом можна здивувати-пригостити гостей. А рецепт приготування печива"Квіточки" дуже простий і не зажадає від вас титанічних зусиль. Я сподіваюся, що детальний рецепт печива"Квіточки" з фото допоможе вам і ваш будинок наповниться запахом смачної і свіжої випічки.

  • Борошно - 200-300 грам (залежить від якості борошна)
  • Масло або маргарин - 150 грам
  • Крем - 5-6 Ст. Ложок
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка (або 1/3 чайної ложки соди гашеного оцтом)
  • Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
печиво
Борошно рубаємо з розм'якшеним маслом або перетираємо руками до стану крихти.
печиво
Додаємо цукор і ще раз перетираємо.
печиво
Додаємо всі інші інгредієнти і замішуємо еластичне тісто. Я поділяю тісто на дві частини.
печиво
В одну частину тіста додаємо какао і добре вимішуємо, щоб колір тесту став однорідним.
печиво
Замотуємо тісто в плівку і відправляємо в холодильник хвилин на 20-25.
печиво
Розкачуємо кожен вид тесту в тонкий пласт. Товщина шару - 2-3 мм. Вирізаємо з тіста кружечки діаметром 5 см.
печиво
Беремо по два кружечка різного кольору і викладаємо один на одного таким чином.
печиво
Звертаємо кружечки рулетиком.
печиво
Розрізаємо рулетик навпіл і у нас виходить дві печеньки.
печиво
Викладаємо печива відрізаним краєм вниз на деко. Найкраще деко застелити папером для випічки. Якщо такої не виявилося - змастіть деко олією.
печиво
Випікаємо печиво в духовці при 180 градусах хвилин 15-20. Піч у всіх різні, тому в перший раз уважно стежте за печивом і не пересушити його.

Схожі рецепти