Квашена капуста з хріном
(покроковий рецепт з фото)
Прийшов час приготувати запаси на зиму. Пропоную вам незвичайний рецепт смачної заготовки. Гостра і в той же час трохи солодка, все це - квашена капуста з хріном. Приготуйте і ви!
Хочу з вами поділиться секретом, як приготувати квашену капусту з хроном в домашніх умовах. Відразу варто зауважити, що з представлених інгредієнтів виходить близько двох 3х-літрових банок з капустою. Вживати цю смакоту ви можете вже через 3-4 дня з моменту приготування. Квашена капуста з хроном має неперевершений кисло-солодким смаком. Хай щастить!
- Капуста - 2 кілограма
- Перецьь болгарський - 0, 5 кілограма
- Морква - 5 штук
- Хрін - 2 штуки
- Часник - 2 штуки
- Вода - 1 літр
- Цукор - 1 Склянка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
- Перець - За смаком (мелений)
- Оцет - 1 Ст. Ложка
Приготуємо маринад. У каструлі з'єднайте всі інгредієнти, крім овочів. Прокип'ятіть 5 хвилин, в кінці додайте оцет. Остудіть маринад.
Підготуйте овочі. Ретельно промийте і очистіть від шкірки.
Капусту нашаткуйте, перець ріжемо соломкою, морква, хрін і часник натираємо на тертці.
Перемішайте всі овочі.
Овочі складаємо в банку і акуратно утрамбовуємо рукою. Зверху заливаємо остиглим маринадом.
Банку закрийте кришкою і поставте в холодне місце. Їсти можна вже через 3-4 дня. Смачного!