Квашена капуста без розсолу
(покроковий рецепт з фото)
Квашена капуста без розсолу - страва, яке зможе приготувати навіть новачок в кулінарії. Готується просто і легко, а виходить відмінна хрустка закуска на всі часи.
Квашена капуста без розсолу готується лише з додаванням спецій, а виділився сік і служить маринадом. Заквасив капусту в банках, через день утворюється сік, в ньому-то і квас капуста. Простий рецепт допоможе вам приготувати хрустку і смачну капусту про запас. Квашена капуста зберігається до 30 днів в холодильнику, тому вистачить надовго.
- Капуста - 700-800 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Морквина - 1 штука
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування квашеної капусти без розсолу.
Наріжте білокачанну капусту.
Натріть моркву на тертці.
Всипте сіль і цукор.
Гарненько розімніть капусту, щоб виділився сік.
Перекладіть капусту щільно в банки і на 2 доби залиште на столі.
Потім прикрийте банки кришками і поставте капусту в холодильник ще на 3 дня. Пробуйте на смак готову закуску. Якщо капуста добре просолилася, все готово. Приємного вам апетиту!