Рецепт Квашена капуста без розсолу фото

Квашена капуста без розсолу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Білокачанна капуста
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Квашення
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 дн. 23 г. 0 хв.

Квашена капуста без розсолу - страва, яке зможе приготувати навіть новачок в кулінарії. Готується просто і легко, а виходить відмінна хрустка закуска на всі часи.

Опис приготування:

Квашена капуста без розсолу готується лише з додаванням спецій, а виділився сік і служить маринадом. Заквасив капусту в банках, через день утворюється сік, в ньому-то і квас капуста. Простий рецепт допоможе вам приготувати хрустку і смачну капусту про запас. Квашена капуста зберігається до 30 днів в холодильнику, тому вистачить надовго.

  • Капуста - 700-800 грам
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Морквина - 1 штука
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - За смаком
квашена капуста без розсолу - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування квашеної капусти без розсолу.
квашена капуста без розсолу - фото крок 2
Наріжте білокачанну капусту.
квашена капуста без розсолу - фото крок 3
Натріть моркву на тертці.
квашена капуста без розсолу - фото крок 4
Всипте сіль і цукор.
квашена капуста без розсолу - фото крок 5
Гарненько розімніть капусту, щоб виділився сік.
квашена капуста без розсолу - фото крок 6
Перекладіть капусту щільно в банки і на 2 доби залиште на столі.
квашена капуста без розсолу - фото крок 7
Потім прикрийте банки кришками і поставте капусту в холодильник ще на 3 дня. Пробуйте на смак готову закуску. Якщо капуста добре просолилася, все готово. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти