Печиво з розсолу
(покроковий рецепт з фото)
Залишився розсіл після смачних огірочків або помідорів? Його можна використовувати не тільки на похмілля, а спекти смачні печеньки або коржики. Розповім, як приготувати печиво з розсолу.
Ви ні в якому разі не відчуєте смак або запах розсолу, він тільки додасть випічці текстуру, печиво буде розсипчасте і дуже смачне. Підійде розсіл з огірків або помідор, дивлячись який у вас є. Процідіть його обов'язково, щоб не попалися спеції або часточки консервації.
- Борошно - За смаком
- Цукор - 185 грам
- Розсіл - 265 мілілітрів
- Крем - 135 мілілітрів
- Ваніль - 0, 5 чайних ложки
- Маргарин - 125 грам
- Яйця - 6 штук
1
Змішайте яйця і цукор в чаші міксера, потім збийте до пишної піни.
2
Додайте в чашу сметану і ванільний цукор, перемішайте, введіть розм'якшений маргарин і знову перемішайте.
3
Процідіть розсіл через сито або марлю, потім по черзі додайте частину борошна, частина розсолу, потім знову борошно і розсіл.
4
Вимісити тісто вручну або міксером і накрийте його плівкою, відправте в холодильник на 1 час.
5
Через годину дістаньте тісто і розділіть його на маленькі шматочки.
6
З кожного шматочка сформуйте невелику кульку, занурте однією стороною в цукор і злегка пріплюсніте, перекладіть на деко.
7
Запікайте печиво в розігрітій до 180-190 градусів духовці 30-35 хвилин. Смачного!