Курячий соус в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготований в мультиварці курячий соус має м'який вершковий смак, добре поєднується з будь-яким гарніром, прекрасно підходить для дієтичного харчування. Рекомендую як страви на кожен день.
Для того щоб приготувати цікавий на смак і корисний соус в мультиварці, необхідно куряче філе, трохи вершків, цибулю і моркву. Отримане блюдо добре поєднується зі всілякими гарнірами. Соус внесе різноманітність у ваше щоденне меню, зробить його цікавим і поживним. Можливість приготувати страву в мультиварці спрощує процес, пробуємо!
- Вода - 250 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Приправа для курки - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Куряче філе - 2 штуки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки(rafinirovannoe)
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 100 мілілітрів
1. Перед тим як приготувати курячий соус в мультиварці, поставте на стіл всі необхідні інгредієнти. Промийте куряче філе, наріжте його невеликими шматочками.
2. Очистіть моркву, натріть її на тертці. Чистий цибулю, поріжте його невеликими шматочками.
3. Додайте в воду борошно. Добре перемішайте. Налийте в ємність мультиварки невелику кількість рослинної олії, покладіть курячі шматочки. Готуйте, не накриваючи кришкою, 10 хвилин, встановивши режим "випічка" .
4. Додайте в ємність мультиварки натерту моркву. Всипте туди ж порізану цибулю, підготовлені приправи, поперчіть.
5. Продовжуйте готувати курячий соус ще 10 хвилин в режимі "випічка" . Не потрібно при цьому закривати кришку мультиварки. Влийте воду з борошном, додайте вершки. Накрийте кришкою, готуйте ще 12 хвилин в тому ж режимі. Блюдо готово. Сміливо подавайте його на стіл.