Рецепт Курячий соус в мультиварці фото

Курячий соус в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 24-36
Час приготування: 50 хв.

Приготований в мультиварці курячий соус має м'який вершковий смак, добре поєднується з будь-яким гарніром, прекрасно підходить для дієтичного харчування. Рекомендую як страви на кожен день.

Опис приготування:

Для того щоб приготувати цікавий на смак і корисний соус в мультиварці, необхідно куряче філе, трохи вершків, цибулю і моркву. Отримане блюдо добре поєднується зі всілякими гарнірами. Соус внесе різноманітність у ваше щоденне меню, зробить його цікавим і поживним. Можливість приготувати страву в мультиварці спрощує процес, пробуємо!

  • Вода - 250 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Приправа для курки - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Куряче філе - 2 штуки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки(rafinirovannoe)
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Вершки - 100 мілілітрів
курячий соус в мультиварці - фото крок 1
1. Перед тим як приготувати курячий соус в мультиварці, поставте на стіл всі необхідні інгредієнти. Промийте куряче філе, наріжте його невеликими шматочками.
курячий соус в мультиварці - фото крок 2
2. Очистіть моркву, натріть її на тертці. Чистий цибулю, поріжте його невеликими шматочками.
курячий соус в мультиварці - фото крок 3
3. Додайте в воду борошно. Добре перемішайте. Налийте в ємність мультиварки невелику кількість рослинної олії, покладіть курячі шматочки. Готуйте, не накриваючи кришкою, 10 хвилин, встановивши режим"Випічка" .
курячий соус в мультиварці - фото крок 4
4. Додайте в ємність мультиварки натерту моркву. Всипте туди ж порізану цибулю, підготовлені приправи, поперчіть.
курячий соус в мультиварці - фото крок 5
5. Продовжуйте готувати курячий соус ще 10 хвилин в режимі"Випічка" . Не потрібно при цьому закривати кришку мультиварки. Влийте воду з борошном, додайте вершки. Накрийте кришкою, готуйте ще 12 хвилин в тому ж режимі. Блюдо готово. Сміливо подавайте його на стіл.

Схожі рецепти