Курячий холодець в мультиварці Редмонд
(покроковий рецепт з фото)
Курячий холодець - це дуже легке і смачне холодець, від якого складно будь-кому встояти. Показую як легко приготувати курячий холодець в мультиварці Редмонд всім бажаючим!
Для приготування курячого холодцю в мультиварці Редмонд ви можете взяти як цілу курка, так і її частини - ніжки, крила та інше. У курячий холодець, по бажанню, можете додати желатин - якщо бульйон буде не сильно жирним. До речі, крім морквини ще оригінально в холодець виглядає лимончик - можете часточки додати для прикраси.
- Курка - 1, 5-1, 8 кілограма
- Морква - 1-2 штук
- Цибуля - 1-2 штук
- Часник - 4 зубчики
- Спеції - За смаком
- Сіль - 2 чайних ложки
Підготуйте інгредієнти, курку промийте.
Якщо курка повністю не поміщається в чашу мультиварки, можете її поділити на частини. Залийте водою і включите режим скороварки на 1, 5-2 годину. Якщо у вас не передбачена функція скороварки - просто виставите режим "гасіння" годин 4-5. Курячий холодець вариться швидше свинячого.
Після закінчення програми процідіть бульйон, курку і морквину дістаньте, цибуля і лавровий лист викиньте.
Курку подрібніть на дрібні шматочки, морквину порізати кільцями або четвертинками (можна і кубиками). Часник подрібніть дрібно.
Викладіть рівномірно курку, змішану з часником, а поверх морквину в блюдо.
Залийте бульйоном. Оперувати в холодильник на ніч, щоб холодець загус.
Готовий курячий холодець в мультиварці Редмонд подавати можете з зеленню і хріном.
Смачного!