Рецепт Курячий шашлик фото

Курячий шашлик
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряче філе , Часник
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Багато любителів м'яса помиляються, коли говорять, що шашлик з курки програє м'ясним. Просто потрібно правильно його замаринувати, щоб філе було соковитим. Можна навіть зробити його будинку на сковороді.

Опис приготування:

Цей варіант страви підійде для тих, хто хоче ситно поїсти, але без зайвого жиру. На гарнір ідеально підійде салат з огірків і помідорів. Але для початку ознайомтеся з тим, як приготувати курячий шашлик в азіатському стилі. Він буде маринуватися в соєвому соусі з часником, а значить смак буде пряним.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Соєвий соус - 5 Ст. Ложок
  • Оцет 6% - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок(1 ст. Ложка - в маринад, 4 ст. Ложки - для смаження)
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Приправа - За смаком
курячий шашлик - фото крок 1
Філе промийте і наріжте смужками.
курячий шашлик - фото крок 2
Помістіть курку в глибоку миску. Додайте сіль і приправи.
курячий шашлик - фото крок 3
Потім влийте оцет, соєвий соус і масло. Додайте подрібнений часник. Все перемішайте. Залиште філе маринуватися на 1 годину або більше.
курячий шашлик - фото крок 4
Після цього одягніть філе на шпажки. Перекрутіть його, щоб блюдо виглядало гарніше.
курячий шашлик - фото крок 5
Розігрійте масло на сковороді. Кладіть в неї шашлики, щоб обсмажити.
курячий шашлик - фото крок 6
Обсмажте шашлики з усіх боків до золотистої скоринки протягом 2-3-х хвилин. Смачного!

Схожі рецепти