Рецепт Курячий шашлик фото

Курячий шашлик
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Птах, Курка, Куряче філе, Часник
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Шашлик

Багато любителів м'яса помиляються, коли говорять, що шашлик з курки програє м'ясним. Просто потрібно правильно його замаринувати, щоб філе було соковитим. Можна навіть зробити його будинку на сковороді.

Цей варіант страви підійде для тих, хто хоче ситно поїсти, але без зайвого жиру. На гарнір ідеально підійде салат з огірків і помідорів. Але для початку ознайомтеся з тим, як приготувати курячий шашлик в азіатському стилі. Він буде маринуватися в соєвому соусі з часником, а значить смак буде пряним.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Соєвий соус - 5 Ст. Ложок
  • Оцет 6% - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок(1 ст. Ложка - в маринад, 4 ст. Ложки - для смаження)
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Приправа - За смаком
курячий шашлик - фото крок 1
Філе промийте і наріжте смужками.
курячий шашлик - фото крок 2
Помістіть курку в глибоку миску. Додайте сіль і приправи.
курячий шашлик - фото крок 3
Потім влийте оцет, соєвий соус і масло. Додайте подрібнений часник. Все перемішайте. Залиште філе маринуватися на 1 годину або більше.
курячий шашлик - фото крок 4
Після цього одягніть філе на шпажки. Перекрутіть його, щоб блюдо виглядало гарніше.
курячий шашлик - фото крок 5
Розігрійте масло на сковороді. Кладіть в неї шашлики, щоб обсмажити.
курячий шашлик - фото крок 6
Обсмажте шашлики з усіх боків до золотистої скоринки протягом 2-3-х хвилин. Смачного!

Схожі рецепти