Рецепт Курячий холодець в пляшці фото

Курячий холодець в пляшці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Пісні страви
На обід , На святковий стіл
Холодець
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати курячий холодець в пляшці. Це відмінний спосіб здивувати своїх домочадців напередодні свят, і я сподіваюся, вам сподобається блюдо, зроблене за цим рецептом. Смачно!

Опис приготування:

Такий рецепт приготування курячого холодцю в пляшці вам повинен сподобається - закуска виходить вельми незвичайна завдяки поєднанню курки з горіхами і часником, та ще й в оточенні замерзлого бульйону! Спробуйте і переконайтеся, це дуже смачна закуска, і вам вона обов'язково повинна сподобається!

  • Курка - 1.3 кілограма
  • Горіхи волоські - 100 грам
  • Желатин - 30 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Спеції - За смаком
курячий холодець в пляшці - фото крок 1
1. Желатин замочити в склянці води, і потім будемо розводити, як зазначено на упаковці.
курячий холодець в пляшці - фото крок 2
2. Курку викладаємо в глибоку сковорідку, накриваємо кришкою і тушкуємо 40-50 хвилин, щоб м'ясо легко відходило від кістки, і було багато соку. Сіль і перець додамо за смаком. Знімаємо з вогню, коли м'ясо почне відварюватися і розшаровуватися, стане дуже м'яким.
курячий холодець в пляшці - фото крок 3
3. У залишився на сковороді курячий сік додамо горіхи, подрібнений часник, курку ріжемо і теж додамо сюди ж. І сюди ж - розведений желатин!
курячий холодець в пляшці - фото крок 4
4. Цю суміш трохи потримаємо на вогні, поки не забулькало. Знімаємо, і розливаємо по півторалітрову пляшках з обрізаним шийкою. Залишимо до цілковитого застигання, а потім акуратно видалимо пляшку.
курячий холодець в пляшці - фото крок 5
5. Нарізаємо наш холодець круглими шматочками, як ковбаску. І подаємо в охолодженому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти