Курячий холодець в пляшці
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати курячий холодець в пляшці. Це відмінний спосіб здивувати своїх домочадців напередодні свят, і я сподіваюся, вам сподобається блюдо, зроблене за цим рецептом. Смачно!
Такий рецепт приготування курячого холодцю в пляшці вам повинен сподобається - закуска виходить вельми незвичайна завдяки поєднанню курки з горіхами і часником, та ще й в оточенні замерзлого бульйону! Спробуйте і переконайтеся, це дуже смачна закуска, і вам вона обов'язково повинна сподобається!
- Курка - 1.3 кілограма
- Горіхи волоські - 100 грам
- Желатин - 30 грам
- Часник - 4 зубчики
- Спеції - За смаком
1. Желатин замочити в склянці води, і потім будемо розводити, як зазначено на упаковці.
2. Курку викладаємо в глибоку сковорідку, накриваємо кришкою і тушкуємо 40-50 хвилин, щоб м'ясо легко відходило від кістки, і було багато соку. Сіль і перець додамо за смаком. Знімаємо з вогню, коли м'ясо почне відварюватися і розшаровуватися, стане дуже м'яким.
3. У залишився на сковороді курячий сік додамо горіхи, подрібнений часник, курку ріжемо і теж додамо сюди ж. І сюди ж - розведений желатин!
4. Цю суміш трохи потримаємо на вогні, поки не забулькало. Знімаємо, і розливаємо по півторалітрову пляшках з обрізаним шийкою. Залишимо до цілковитого застигання, а потім акуратно видалимо пляшку.
5. Нарізаємо наш холодець круглими шматочками, як ковбаску. І подаємо в охолодженому вигляді. Смачного!