Курячий рулет в пляшці з желатином
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як приготувати курячий рулет в пляшці з желатином? У магазині такий смачний рулет ви точно не знайдете. Цей простий рецепт закуски для святкового столу вам точно стане в нагоді.
Цей рулет з курки і желатину дуже легко приготувати в домашніх умовах, і він набагато смачніше магазинних. Рецепт і продукти дуже прості, а рулет можна подавати як холодну закуску на святковий стіл або замість ковбаси на ранковий бутерброд. Курячий рулет в пляшці з желатином - оригінальне блюдо, воно обов'язково всім сподобається.
- Курка - 1, 5 кілограма
- Желатин - 30 грам
- Сіль - 2 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки
- Часник сушений - 2 чайних ложки
- Бульйон з курки - 200 мілілітрів
Курку необхідно помити і розділити на частини. Потім заливаємо м'ясо водою (оДПА повинна покрити м'ясо). Доводимо до кипіння і солимо.
Варимо м'ясо до готовності на маленькому вогні. Потім відокремлюємо його від кісток.
Змішуємо желатин з бульйоном і додаємо перець, пробуємо на сіль.
М'ясо заливаємо желатиновим бульйоном і додаємо часник. Часник можна взяти і свіжий, видавлений через прес.
У чистій пластиковій пляшці потрібно зрізати верх, а потім наповнити її готовою масою для рулету.
Відправляємо пляшку в холодильник на 4 годину. Потім витягуємо рулет, розрізавши пляшку, нарізаємо кружечками і подаємо на стіл.