Рецепт Курячий гуляш фото

Курячий гуляш
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Цей гуляш, на відміну від класичного, готується з курячого м'яса. Він такий же смачний, але трохи менше наваристий. Зробіть такий самі і переконайтеся в цьому. Розповім, як приготувати курячий гуляш.

Опис приготування:

Хоча традиційний гуляш готується з яловичини, їй цілком можна знайти заміну, наприклад, використавши куряче м'ясо. Блюдо виходить не таке жирне і наваристий, більше схоже на дієтичну версію популярного страви. Подавайте гуляш гарячим відразу після приготування, можна зі сметаною і зеленню.

  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Перець болгарський - 6 штук
  • Куряче філе - 3 штуки
  • Паприка - 1/4 склянки
  • Куряча приправа - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, мелений перець - За смаком
  • Кмин - 0, 5 чайних ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Крем - За смаком
курячий гуляш - фото крок 1
1. Очистіть цибулю від лушпиння і наріжте його шматочками середнього розміру.
курячий гуляш - фото крок 2
2. Вимийте перець, очистіть його від насіння і наріжте невеликими шматочками.
курячий гуляш - фото крок 3
3. Очистіть часник і пропустіть його через чеснокодавку або натріть на тертці.
курячий гуляш - фото крок 4
4. У казанку або каструлі з товстими стінками розігрійте рослинне масло і вершкове, викладіть цибулю і обсмажуйте його 5-7 хвилин, потім додайте часник.
курячий гуляш - фото крок 5
5. Викладіть в каструлю болгарський перець, додати перець, перемішайте і тушкуйте 5 хвилин.
курячий гуляш - фото крок 6
6. Наріжте куряче філе невеликими кубиками.
курячий гуляш - фото крок 7
7. Викладіть м'ясо в каструлю і перемішайте.
курячий гуляш - фото крок 8
8. Наріжте шматочками томати і додайте їх в каструлю, залийте все водою або бульйоном, щоб покрити всі інгредієнти на 2 пальця.
курячий гуляш - фото крок 9
9. Доведіть суміш до кипіння, викладіть все решта спеції і сіль. Гасіть на слабкому вогні протягом 1 годину.
курячий гуляш - фото крок 10
10. Готову страву подавайте відразу після приготування, прикрасивши його сметаною і свіжою зеленню.

Схожі рецепти