Гуляш курячий
(покроковий рецепт з фото)
Що приготувати на обід? Хочеться чогось смачного і ситного. Придивіться, як приготувати гуляш курячий. Просте і одночасно поживне блюдо припаде до душі всім домочадцям. Рекомендую!
Спробуйте приготувати гуляш курячий. Це цікаве і смачне блюдо 2 в 1, так як в ньому вдало поєднуються основне блюдо і гарнір. Гуляш здатний вгамувати навіть найбільший голод. Дуже подобається дітям і користується популярністю у дорослих членів сім'ї. Для того щоб приготувати гуляш, знадобиться куряче філе і приправи. Гармонійно за смаком виглядає з картоплею. Трохи часу - і слава висококласного кулінара вам забезпечена.
- Куряче філе - 600 грам
- Свинячий жир - 50 грам
- Картопля - 800 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1 щіпка
- Вода - 700 мілілітрів
- Сіль - За смаком
1. Увімкніть плиту, розігрійте казанок, покладіть в нього смалець, розтопіть його. Очистіть цибулю, поріжте його брусочками і опустіть в ємність. Обсмажуйте до золотистого.
2. Куряче м'ясо вимийте і висушіть паперовим рушником. Наріжте його невеликими шматочками і покладіть в казанок.
3. Додайте трохи води. Гасіть філе разом з цибулею приблизно хвилин 5, поки воно не змінить колір.
4. Поперчіть, додайте спеції. Налийте склянку води, продовжуйте тушкувати на маленькому вогні ще третину години.
5. Очистіть картоплю, вимийте її і наріжте брусочками. Покладіть в казан. Налийте ще півтори склянки води і тушкуйте хвилин 10.
6. Сік з свіжих помідорів розведіть з водою і додайте до м'яса з картоплею. Додати сіль за смаком. Добре перемішайте і варіть до повної готовності картоплі. При цьому стежте, щоб він не розварився. Гуляш курячий готовий. Смачного!