Гуляш курячий з підливою
(покроковий рецепт з фото)
На обід або вечерю приготуйте курячий гуляш з ароматною підливою. Це - смачно і швидко.
Куряче м'ясо наріжте і обсмажте в каструлі або глибокій сковороді. Додайте цибулю та моркву, потім залийте томатним соком. Приправте і тушкуйте до готовності. Раджу подавати таку курку з рисом. Смачного!
- Курка м'ясо - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатний сік - 2 склянки
- Сіль, цукор, спеції - За смаком
Ріпчасту цибулю і моркву подрібніть дрібненько. Морква я натерла на дрібній тертці.
М'ясо птиці нарізати шматочками. Я купила м'ясо птиці в магазині. Воно вже без кістки і частково без шкурки. Можна шкурку видалити при нарізка, а можна залишити. Вибирайте самі.
Розігрійте каструльку на вогні. Влийте в неї 50 мл рослинного масла. Викладіть туди нарізане м'ясо птиці. Обсмажте, щоб м'ясо стало білим.
Додайте відразу морква і цибуля. Перемішайте з м'ясом птиці.
Влийте томатний сік. Додайте сіль, цукор, спеції. Поставте на вогонь. Тушіте про 40 хвилин. М'ясо має розваритися, стати м'яким. Томатний сік злегка призупиняє процес варіння, що не дає м'ясу перетворитися на такий собі фарш. Готуйте на вогні при закритій кришці, періодично помішуючи.
Приготуйте будь-який гарнір. Викладіть трохи м'ясного гуляшу зверху. Подайте до столу, прикрасивши гілочкою зелені.