Рецепт Гуляш курячий з підливою фото

Гуляш курячий з підливою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

На обід або вечерю приготуйте курячий гуляш з ароматною підливою. Це - смачно і швидко.

Опис приготування:

Куряче м'ясо наріжте і обсмажте в каструлі або глибокій сковороді. Додайте цибулю та моркву, потім залийте томатним соком. Приправте і тушкуйте до готовності. Раджу подавати таку курку з рисом. Смачного!

  • Курка м'ясо - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томатний сік - 2 склянки
  • Сіль, цукор, спеції - За смаком
гуляш курячий з підливою - фото крок 1
Ріпчасту цибулю і моркву подрібніть дрібненько. Морква я натерла на дрібній тертці.
гуляш курячий з підливою - фото крок 2
М'ясо птиці нарізати шматочками. Я купила м'ясо птиці в магазині. Воно вже без кістки і частково без шкурки. Можна шкурку видалити при нарізка, а можна залишити. Вибирайте самі.
гуляш курячий з підливою - фото крок 3
Розігрійте каструльку на вогні. Влийте в неї 50 мл рослинного масла. Викладіть туди нарізане м'ясо птиці. Обсмажте, щоб м'ясо стало білим.
гуляш курячий з підливою - фото крок 4
Додайте відразу морква і цибуля. Перемішайте з м'ясом птиці.
гуляш курячий з підливою - фото крок 5
Влийте томатний сік. Додайте сіль, цукор, спеції. Поставте на вогонь. Тушіте про 40 хвилин. М'ясо має розваритися, стати м'яким. Томатний сік злегка призупиняє процес варіння, що не дає м'ясу перетворитися на такий собі фарш. Готуйте на вогні при закритій кришці, періодично помішуючи.
гуляш курячий з підливою - фото крок 6
Приготуйте будь-який гарнір. Викладіть трохи м'ясного гуляшу зверху. Подайте до столу, прикрасивши гілочкою зелені.

Схожі рецепти