Курячий буріто
(покроковий рецепт з фото)
Любіть шаурму і часто купуєте? Можу запропонувати відмінну смачну заміну, як приготувати курячий буріто. Замість курки можете використовувати інше м'ясо, в тому числі копченості та ковбаски.
Справжній буріто готується з тортильи, але можна використовувати звичайний тонкий лаваш. Начинку зробіть заздалегідь, якщо хочете, а ось начинити лаваш або тортилью коштує максимум за 15 хвилин до подачі страви, інакше коржик (лаваш) розм'якне. Немає гриля? Обсмажте готовий буріто на звичайній сухій сковороді.
- Куряче філе - 460 грам
- Сир - 120 грам
- Квасоля консервована - 1 Склянка
- Тортілья - 3 штуки
- Порошок чилі - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
1. Наріжте кубиками куряче філе, наріжте півкільцями цибулю, злийте воду з консервованої квасолі, натріть на крупній тертці сир.
2. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть м'ясо і цибулю, обсмажте до готовності, потім додайте спеції і посоліть.
3. До вже готової курки на сковороду викладіть квасоля, перемішайте і готуйте ще 1-2 хвилини.
4. Викладіть корж на тарілку, посипте тертим сиром.
5. Викладіть 1/3 частина начинки поверх сиру.
6. Загорніть конвертиком, щоб начинка ніде не випадала.
7. Розігрійте гриль і викладіть готовий буріто, обсмажте його протягом 30-60 секунд.
8. Подавайте блюдо відразу ж. Смачного!