Курячі відбивні з ананасами
(покроковий рецепт з фото)
Чекаєте гостей? Приготуйте відмінне і смачна страва, яке не зажадає від вас багато часу і сил. Готується воно дуже легко і просто, а на столі буде виглядати дуже барвисто і нарядно. Смачно!
Якщо ви чекаєте гостей, а сил і часу на підготовку мало, скористайтеся цим рецептом і дізнайтеся, як приготувати курячі відбивні з ананасами. Відмінне поєднання інгредієнтів і ніжний смак страви підкорять вас і ваших гостей. А готується страва дуже легко, просто і досить швидко.
- Куряча грудка - 1 штука(1 філе)
- Ананас консервований - 2 штуки (колечка)
- Моцарелла - 1 штука(1 кулька)
- Яйця - 1 штука
- Мигдальні пелюстки - 50-70 грам
- Борошно пшеничне - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
Куряче філе розрізати на дві частини і злегка відіб'ємо. Змішаємо яйце, борошно, сіль і перець. Шарик моцарели разрежем на пластинки.
Вмочуємо відбивну в тісто, потім обвалюють в мигдальних пелюстках. Викладаємо на деко, застелене пергаментом. На кожну відбивну викладемо кружок ананаса і покриваємо його моцарелою.
Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 25.