Курячі шлуночки
(покроковий рецепт з фото)
Любителям курячих потрошки присвячується. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати курячі шлуночки просто і без зусиль. Блюдо дивно просте, але дуже смачне. Ваша сім'я оцінить.
Такий рецепт не викличе у вас ніяких труднощів, а подача страви здивує всю вашу сім'ю. Важливо відмітити, що готувати в горщиках дуже просто, особливо шлунки, можна постійно експериментувати. Наприклад, додайте до шлунків улюблені сухофрукти, курагу або чорнослив, так само можна додати замість гречки картопля. Готові курячі шлунки подавайте зі свіжою зеленню і салатом.
- Гречка - 2 склянки
- Курячі шлуночки - 600 грам
- Варені яйця - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 100 грам
- Кріп - 1 пучок
- Сіль і перець - За смаком
1
Гречку промийте і покладіть в горщик для запікання, залийте 4 склянками води, додайте 1, 5 немає. L. Солі і поставте запікати в розігріту духовку до 200 градусів на 40 хвилин. Потім зменшіть вогонь до 120 градусів і залиште горщик на 1, 5 годину.
2
Курячі шлунки наріжте невеликими шматками, цибулю очистіть і наріжте дрібно. У сковороду влийте олію, обсмажте на середньому вогні близько 10 витрата хвилин, потім додайте цибулю і смажте ще 10 хвилин. Приправте сіллю і перцем.
3
Додайте потрошка з цибулею з горщик, перемішайте і залиште запікатися ще на 30 хвилин.
4
Яйця наріжте кубиками. Зелень подрібніть. Додайте всі в горщик разом з вершковим маслом і перемішайте. Залиште в духовці ще на 30 хвилин.
5
Смачного!