Шлуночки курячі в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні пропоную приготувати субпродукти, а саме курячі шлуночки в сметані. Приготування страви не займе багато часу, однак результат зможе здивувати. Приступаємо!
Чудове блюдо виходить, враховуючи, що воно приготоване з курячих шлуночків. Воно ситне, ніжне і дуже ароматне. Як гарнір відмінно підійде картопляне пюре або смажена картопля. Імпровізуйте і тоді все вийде!
- Цибуля - 1 штук
- Морква - 1 штука
- Крем - 200 мілілітрів
- Курячий бульйон - 300 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 2/3 чайних ложки
- Куркума - 2/3 чайних ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Курячі шлуночки - 500 грам
1
Цибулю і моркву очистіть. Лук наріжте півкільцями, морква - тонкою соломкою.
2
Курячі шлуночки промийте під водою і поріжте.
3
На сковороді розігрійте два види масла і викладіть шлуночки, смажте до появи рідини.
4
Потім додайте моркву і тушкуйте кілька хвилин.
5
Влийте бульйон, додайте всі спеції і тушкуйте під кришкою 1, 5 годину. Як тільки вся рідина випарується, додайте цибулю і смажте протягом 5 хвилин.
6
Додайте в сковороду сметану і тушкуйте ще 5-7 хвилин. У самому кінці приготування додайте пропущений через прес часник.
7
Смачного!