Курячі гомілки в сметані з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Курка і картопля - це одні з найпопулярніших інгредієнтів у багатьох кухнях. Завжди доступні продукти часто зустрічаються в одній страві, адже вони поєднуються ідеально. Ще один рецепт вам в скарбничку.
Ситне і просте блюдо підійде для сімейної вечері і торжества. І що добре - не буде витрачено багато часу, адже курка буде готуватися відразу з гарніром і соусом. Продукти звичайнісінькі, дістати їх простіше простого. Ще до гарячого можна додати простий овочевий салат.
- Картопля - 600 грам
- Крем - 150 грам
- Твердий сир - 50 грам
- Курячі гомілки - 4-5 штук
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Паприка - За смаком
- Приправа - За смаком
Гомілки промийте і просушіть.
Деко змастіть маслом. Картопля помийте, почистіть і наріжте кільцями. Розподіліть їх по листу.
Для соусу змішайте сметану з сіллю, підготовка і паприки.
Все гомілки умочіть в сметанному соусі.
Вставте Kuric на картоплю. Зверху натріть сир.
Запікайте блюдо протягом 40 хвилин при 180 градусах. Смачного!