Рецепт Курячі гомілки в сметані фото

Курячі гомілки в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Молочні продукти , Птах , Курка , Курячі гомілки
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 45 хв.

Хочете приготувати щось смачненьке на обід або вечерю? Як ідеї пропоную вам рецепт приготування курячих гомілок в сметані з овочами. Це просто, а головне - дуже апетитно.

Опис приготування:

1. Рецепт приготування курячих гомілок в сметані досить простий. Для початку необхідно вимити і просушити гомілки, посолити і злегка поперчити.

2. Рослинна олія налити на сковороду і розігріти. Відправити туди гомілки і обсмажити на сильному вогні до появи скоринки.

3. Тим часом очистити моркву і нарізати тонкими кружечками.

4. При бажанні можна додати в блюдо також гриби. Їх слід добре промити і нарізати тонкими скибочками.

5. Курку дістати з сковороди і відкласти. Відправити туди цибулю і обсмажити трохи.

6. Через 2-3 хвилини додати до цибулі моркву. Смажити 5 хвилин, періодично помішуючи.

7. Додати гриби і смажити з овочами ще близько 5-7 хвилин. При бажанні можна також додати й інші овочі за смаком.

8. Тепер можна повернути на сковороду гомілки.

9. Сметану з'єднати з гірчицею. Посолити і поперчити за смаком. Додати естрагон або розмарин (якщо є свіжі гілочки також можна додати їх на сковороду). Ретельно перемішати.

10. Влити сметанний соус і акуратно перемішати. Додати трохи білого сухого вина.

11. Довести до кипіння і накрити кришкою. Гасити курячі гомілки в сметані в домашніх умовах близько 20 хвилин, а потім довести до готовності без кришки.

12. Перед подачею можна присипати блюдо свіжою зеленню.

  • Гомілки - 8 штук
  • Морква - 1 штука
  • Крем - 100 грам
  • Гриби - 200 грам (по бажанню)
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Естрада - 1 щіпка
  • Вино - 50 мілілітрів (по бажанню)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Цибулина - 1 штука
1. Рецепт приготування курячих гомілок в сметані досить простий. Для початку необхідно вимити і просушити гомілки, посолити і злегка поперчити.

2. Рослинна олія налити на сковороду і розігріти. Відправити туди гомілки і обсмажити на сильному вогні до появи скоринки.

3. Тим часом очистити моркву і нарізати тонкими кружечками.

4. При бажанні можна додати в блюдо також гриби. Їх слід добре промити і нарізати тонкими скибочками.

5. Курку дістати з сковороди і відкласти. Відправити туди цибулю і обсмажити трохи.

6. Через 2-3 хвилини додати до цибулі моркву. Смажити 5 хвилин, періодично помішуючи.

7. Додати гриби і смажити з овочами ще близько 5-7 хвилин. При бажанні можна також додати й інші овочі за смаком.

8. Тепер можна повернути на сковороду гомілки.

9. Сметану з'єднати з гірчицею. Посолити і поперчити за смаком. Додати естрагон або розмарин (якщо є свіжі гілочки також можна додати їх на сковороду). Ретельно перемішати.

10. Влити сметанний соус і акуратно перемішати. Додати трохи білого сухого вина.

11. Довести до кипіння і накрити кришкою. Гасити курячі гомілки в сметані в домашніх умовах близько 20 хвилин, а потім довести до готовності без кришки.

12. Перед подачею можна присипати блюдо свіжою зеленню.

Схожі рецепти