Рецепт Курячі рулетики під соусом фото

Курячі рулетики під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти, Птах, Курка, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Рулети

Для багатьох людей куряча грудка - це один з найбільш благодатних продуктів. З нього виходять і прості страви, і справді святкові. Не знаю, яке вийшло у мене, але було дуже смачно!

Тепер і ви можете дізнатися про те, як приготувати курячі рулетики під соусом. Усередині кожного шматочка знаходиться сир. Це просте рішення виграшно виглядає і з задоволенням зустрічається на будь-якому столі. А як добре доповнює блюдо сметанний соус! Пікантність додасть вино, гірчиця і часник. До рулетиками подавайте картопляне пюре, манна крупа, рис або інший гарнір.

  • Куряча грудка - 800 грам
  • Шинка - 250 грам
  • Плавлений сир - 200 грам
  • Твердий сир - 50-80 грам
  • Крем - 300 грам
  • Вино біле сухо - 50 мілілітрів
  • Гірчичний - 2 чайних ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Чебрець сухий - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
курячі рулетики під соусом - фото крок 1
Грудку промийте. Розріжте її на 8 порційних шматочків. Повапните їх сіллю, перцем і чебрецем.
курячі рулетики під соусом - фото крок 2
Займіться соусом. Збийте гірчицю з сіллю, сметаною, перцем, чебрецем, вином і подрібненим часником. Влийте його в посуд для запікання.
курячі рулетики під соусом - фото крок 3
У кожен шматочок грудки покладіть по сирку і порції бекону. Поверніть його в рулет. Для зручності можете робити все за допомогою харчової плівки.
курячі рулетики під соусом - фото крок 4
Рулетики укладіть в соус. Зверху посипте грудку чебрецем і натертим твердим сиром.
курячі рулетики під соусом - фото крок 5
Випікайте блюдо при 200 градусах протягом 20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти