Курячі рулетики під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Для багатьох людей куряча грудка - це один з найбільш благодатних продуктів. З нього виходять і прості страви, і справді святкові. Не знаю, яке вийшло у мене, але було дуже смачно!
Тепер і ви можете дізнатися про те, як приготувати курячі рулетики під соусом. Усередині кожного шматочка знаходиться сир. Це просте рішення виграшно виглядає і з задоволенням зустрічається на будь-якому столі. А як добре доповнює блюдо сметанний соус! Пікантність додасть вино, гірчиця і часник. До рулетиками подавайте картопляне пюре, манна крупа, рис або інший гарнір.
- Куряча грудка - 800 грам
- Шинка - 250 грам
- Плавлений сир - 200 грам
- Твердий сир - 50-80 грам
- Крем - 300 грам
- Вино біле сухо - 50 мілілітрів
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Часник - 2 зубчики
- Чебрець сухий - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Грудку промийте. Розріжте її на 8 порційних шматочків. Повапните їх сіллю, перцем і чебрецем.
Займіться соусом. Збийте гірчицю з сіллю, сметаною, перцем, чебрецем, вином і подрібненим часником. Влийте його в посуд для запікання.
У кожен шматочок грудки покладіть по сирку і порції бекону. Поверніть його в рулет. Для зручності можете робити все за допомогою харчової плівки.
Рулетики укладіть в соус. Зверху посипте грудку чебрецем і натертим твердим сиром.
Випікайте блюдо при 200 градусах протягом 20 хвилин. Смачного!