Курячі стегенця під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Курячі стегенця під соусом можуть стати повноцінним вечерею для всієї родини. Курка вважається дієтичним продуктом. Якщо ви хочете, щоб в страві утримуючись ще менше калорій, то зніміть з стегон шкіру.
Чи знаєте ви, що смачну курку можна зробити вкрай просто? Для цього вам всього лише потрібно прочитати рецепт про те, як приготувати курячі стегенця під соусом, зібрати нехитрі інгредієнти і виконати покрокову інструкцію. Практично всі за вас зробить мультиварка. А вам залишиться просто насолоджуватися смачною вечерею.
- Стегно куряче - 4 штуки
- Лечо - 1 Склянка
- Ізюм - 2 Ст. Ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3 зубчики
- Вода - 1/2 склянки
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія, сіль, перець - За смаком
У чашу мультиварки влийте рослинне масло без запаху. Поставте її в режим "жарка" . Поки масло розігрівається, вимийте і висушіть курячі стегенця. Викладіть їх в чашу мультиварки і обсмажте з обох сторін по десять хвилин.
У мисці приготуйте соус. Для цього з'єднаєте в ній лечо, очищений і пропущений через прес часник. Влийте воду, додайте родзинки, мідь, корицю, перець і посоліть за смаком. Всі інгредієнти ретельно перемішайте.
Коли стегенця обсмажаться до рум'яної скоринки в рослинному маслі, залийте їх приготовленим соусом.
Встановіть в мультиварці режим "гасіння" і готуйте курочку із закритою кришкою до повної готовності (про час). Потім дістаньте стегенця і викладіть їх на тарілки, прикрасивши зеленню або свіжими овочами. Смачного!