Курячі стегенця під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Курячі стегенця під соусом можуть стати повноцінним вечерею для всієї родини. Курка вважається дієтичним продуктом. Якщо ви хочете, щоб в страві утримуючись ще менше калорій, то зніміть з стегон шкіру.
Опис приготування:
Чи знаєте ви, що смачну курку можна зробити вкрай просто? Для цього вам всього лише потрібно прочитати рецепт про те, як приготувати курячі стегенця під соусом, зібрати нехитрі інгредієнти і виконати покрокову інструкцію. Практично всі за вас зробить мультиварка. А вам залишиться просто насолоджуватися смачною вечерею.
- Стегно куряче - 4 штуки
- Лечо - 1 Склянка
- Ізюм - 2 Ст. Ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3 зубчики
- Вода - 1/2 склянки
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія, сіль, перець - За смаком
У чашу мультиварки влийте рослинне масло без запаху. Поставте її в режим"Жарка" . Поки масло розігрівається, вимийте і висушіть курячі стегенця. Викладіть їх в чашу мультиварки і обсмажте з обох сторін по десять хвилин.
У мисці приготуйте соус. Для цього з'єднаєте в ній лечо, очищений і пропущений через прес часник. Влийте воду, додайте родзинки, мідь, корицю, перець і посоліть за смаком. Всі інгредієнти ретельно перемішайте.
Коли стегенця обсмажаться до рум'яної скоринки в рослинному маслі, залийте їх приготовленим соусом.
Встановіть в мультиварці режим"Гасіння" і готуйте курочку із закритою кришкою до повної готовності (про час). Потім дістаньте стегенця і викладіть їх на тарілки, прикрасивши зеленню або свіжими овочами. Смачного!