Рецепт Курячі стегенця під соусом фото

Курячі стегенця під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка , Курячі стегенця
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Курячі стегенця під соусом можуть стати повноцінним вечерею для всієї родини. Курка вважається дієтичним продуктом. Якщо ви хочете, щоб в страві утримуючись ще менше калорій, то зніміть з стегон шкіру.

Опис приготування:

Чи знаєте ви, що смачну курку можна зробити вкрай просто? Для цього вам всього лише потрібно прочитати рецепт про те, як приготувати курячі стегенця під соусом, зібрати нехитрі інгредієнти і виконати покрокову інструкцію. Практично всі за вас зробить мультиварка. А вам залишиться просто насолоджуватися смачною вечерею.

  • Стегно куряче - 4 штуки
  • Лечо - 1 Склянка
  • Ізюм - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 3 зубчики
  • Вода - 1/2 склянки
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
  • Рослинна олія, сіль, перець - За смаком
курячі стегенця під соусом - фото крок 1
У чашу мультиварки влийте рослинне масло без запаху. Поставте її в режим"Жарка" . Поки масло розігрівається, вимийте і висушіть курячі стегенця. Викладіть їх в чашу мультиварки і обсмажте з обох сторін по десять хвилин.
курячі стегенця під соусом - фото крок 2
У мисці приготуйте соус. Для цього з'єднаєте в ній лечо, очищений і пропущений через прес часник. Влийте воду, додайте родзинки, мідь, корицю, перець і посоліть за смаком. Всі інгредієнти ретельно перемішайте.
курячі стегенця під соусом - фото крок 3
Коли стегенця обсмажаться до рум'яної скоринки в рослинному маслі, залийте їх приготовленим соусом.
курячі стегенця під соусом - фото крок 4
Встановіть в мультиварці режим"Гасіння" і готуйте курочку із закритою кришкою до повної готовності (про час). Потім дістаньте стегенця і викладіть їх на тарілки, прикрасивши зеленню або свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти