Рецепт Фаршировані курячі стегенця в духовці фото

Фаршировані курячі стегенця в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка , Курячі стегна
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Найсмачніша частина курячої тушки - це окосту. Їх можна посмажити, зварити або запекти. Пропоную рецепт, як приготувати фаршировані курячі стегенця в духовці. Це дуже смачно, гарантую!

Опис приготування:

Фарширувати стегенця можна м'ясом, овочами, фруктами - все залежить від ваших фантазії і бажання. Таке блюдо дуже зручно їсти, і навіть кілька ніжок можна без проблем розділити між усіма гостями. Ця страва буде чудовою альтернативою цільної запеченої курки. Обов'язково візьміть на замітку рецепт, як приготувати фаршировані курячі окорчка в духовці.

  • Стегенця - 2 штуки
  • Гриби - 200 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква маленька - 10 штук
  • Спеції - За смаком
  • Сіль, цукор - 1 щіпка
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Томатний соус - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Зелень - За смаком
  • Оливкова або рослинне масло - За смаком
фаршировані курячі стегенця в духовці - фото крок 1
1. Промиваємо окосту, розрізаємо їх уздовж, відокремлюємо кістка. Робити це потрібно дуже акуратно, щоб не пошкодити філе і шкірку.
фаршировані курячі стегенця в духовці - фото крок 2
2. Сіллю і спеціями натираємо отримані шматочки.
фаршировані курячі стегенця в духовці - фото крок 3
3. Займемося тепер начинкою. Гриби промиваємо, очищаємо і нарізаємо маленькими шматочками. Обсмажуємо гриби на сковороді з додаванням рослинної або оливкової олії. Очищаємо цибулю, нарізаємо його дрібно і обсмажуємо на окремій сковороді, після чого з'єднуємо гриби і цибулю. На шматочки м'яса викладаємо отриману начинку
фаршировані курячі стегенця в духовці - фото крок 4
4. За допомогою голки з ниткою зашиваємо куряче філе з шкіркою так, щоб начинка виявилася усередині.
фаршировані курячі стегенця в духовці - фото крок 5
5. Виходять ось такі акуратні курячі ніжки.
фаршировані курячі стегенця в духовці - фото крок 6
8. Молоду моркву очищаємо і викладаємо у форму для запікання.
фаршировані курячі стегенця в духовці - фото крок 7
9. Посипаємо її сіллю і цукром, скроплюємо соєвим соусом.
фаршировані курячі стегенця в духовці - фото крок 8
10. Викладаємо на моркву ніжки, скроплюємо їх оливковою олією.
фаршировані курячі стегенця в духовці - фото крок 9
11. У розігрітому до 200 градусів духовці випікаємо ніжки 1 час. Тим часом готуємо томатний соус: для цього томатну пасту змішуємо з оливковою або рослинним маслом, 2 ложками води, спеціями і часником.
фаршировані курячі стегенця в духовці - фото крок 10
12. Подаємо ніжки на подушці з моркви з томатним соусом.

Схожі рецепти