Рецепт Курячі стегенця у фользі фото

Курячі стегенця у фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Курячі стегенця
Вагітним і годуючим
На обід
Гарячі страви, Страви у фользі

Хочете смачно, ситно і швидко нагодувати свою сім'ю вечерею? Тоді ось вам рецепт курячих стегенець в фользі. Ця страва не займе у вас багато часу, а в підсумку - неймовірно ароматні й соковиті стегенця!

Один з найпростіших способів приготування курячого м'яса - запікання його в духовці у фользі. За рахунок фольги м'ясо виходить соковитим і ніжним. Я розповім, як приготувати курячі стегенця у фользі. А щоб не переживати про гарнір і не витрачати дорогоцінний час на нього, приготуємо стегенця з картоплею. Ця страва виходить неймовірно соковитим і ароматним, Ну і, звичайно ж, дуже смачним.

  • Куряче стегно - 4 штуки
  • Картопля - 4-5 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Італійська приправа - 1 Чайна ложка
  • Мед - 80 мілілітрів
  • Дижонская гірчиця - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
  • Часник - 3-4 зубчиків
курячі стегенця у фользі - фото крок 1
Курячі стегенця промиваємо і просушуємо. Потім знімаємо шкіру (можна і не знімати) і посипаємо м'ясо сіллю і перцем.
курячі стегенця у фользі - фото крок 2
У невеликому посуді змішуємо діжонську гірчицю, мідь, приправу, соєвий соус і подрібнений часник.
курячі стегенця у фользі - фото крок 3
Картоплю очистимо від шкірки (якщо молодий, то потрібно просто добре його помити) і наріжемо невеликими шматочками. Потім додамо дрібно нарізану цибулю і 1 ст. Ложку приготованого соусу.
курячі стегенця у фользі - фото крок 4
Викладаємо на фольгу порцію картоплі і одне стегно. Поливаємо соусом (1-2 ст. Ложки вистачить).
курячі стегенця у фользі - фото крок 5
Щільно загортаємо кожну порцію м'яса з картоплею в фольгу, викладаємо їх на деко. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 40-50 хвилин.
курячі стегенця у фользі - фото крок 6
В кінці готування відкрийте фольгу і полийте кожну порцію м'яса залишками соусу. Збільшимо градуси до 200 і ще 5 хвилин подрумяним м'ясо, а потім можна подавати на стіл.

Схожі рецепти