Рецепт Курячі палички фото

Курячі палички
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Апетитні, соковиті всередині та хрусткі зовні, такі палички відмінно підійдуть для обіду або вечері з будь-яким гарніром. Готуються вони буквально за півгодини, господиня не втомиться, і домашні будуть задоволені.

Опис приготування:

Пропоную дуже швидке і смачне рішення для обіду або вечері. Приготуйте смачні курячі палички за допомогою цього простого рецепту, і ваші рідні будуть нагодовані і задоволені. Рецепт простий і досить швидкий. Курячі палички однаково смачні і в гарячому, і в холодному вигляді.

  • Куряче філе - 700-800 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
  • Рослинна олія - 150 мілілітрів
курячі палички - фото крок 1
Куряче філе очистимо від жилок, помиємо і обсушимо. Zatem narezhem з Полозького. Розмір - приблизно 6-7 см. В довжину і 2 см. В ширину
курячі палички - фото крок 2
Вибиваємо в миску яйце, додаємо сіль і перець. Можна додати і інші спеції (мелений коріандр або готові спеції для курки). Збиваємо.
курячі палички - фото крок 3
Ще в одну миску насипаємо панірувальні сухарі. У них можна додати мелену паприку, тоді палички будуть яскравого кольору.
курячі палички - фото крок 4
Нагріваємо сковороду з маслом на середньому вогні. Беремо смужку курячого філе, обмакиваем його в яєчну суміш.
курячі палички - фото крок 5
Потім обвалюють в сухарях.
курячі палички - фото крок 6
І викладаємо на добре розігріту сковороду з маслом. Обсмажуємо з усіх боків.
курячі палички - фото крок 7
Обсмажені палички викладаємо на паперовий рушник, нехай вбирають зайвий жир. Подаємо до столу з овочами або будь-яким гарніром.

Схожі рецепти