Курячі палички
(покроковий рецепт з фото)
Апетитні, соковиті всередині та хрусткі зовні, такі палички відмінно підійдуть для обіду або вечері з будь-яким гарніром. Готуються вони буквально за півгодини, господиня не втомиться, і домашні будуть задоволені.
Пропоную дуже швидке і смачне рішення для обіду або вечері. Приготуйте смачні курячі палички за допомогою цього простого рецепту, і ваші рідні будуть нагодовані і задоволені. Рецепт простий і досить швидкий. Курячі палички однаково смачні і в гарячому, і в холодному вигляді.
- Куряче філе - 700-800 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
- Рослинна олія - 150 мілілітрів

Куряче філе очистимо від жилок, помиємо і обсушимо. Zatem narezhem з Полозького. Розмір - приблизно 6-7 см. В довжину і 2 см. В ширину

Вибиваємо в миску яйце, додаємо сіль і перець. Можна додати і інші спеції (мелений коріандр або готові спеції для курки). Збиваємо.

Ще в одну миску насипаємо панірувальні сухарі. У них можна додати мелену паприку, тоді палички будуть яскравого кольору.

Нагріваємо сковороду з маслом на середньому вогні. Беремо смужку курячого філе, обмакиваем його в яєчну суміш.

Потім обвалюють в сухарях.

І викладаємо на добре розігріту сковороду з маслом. Обсмажуємо з усіх боків.

Обсмажені палички викладаємо на паперовий рушник, нехай вбирають зайвий жир. Подаємо до столу з овочами або будь-яким гарніром.