Рецепт Куряче філе запечене фото

Куряче філе запечене
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Святковий обід , Новий рік , 8 березня
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Куряче філе запечене з маринадом - незвично смачна страва. Готується воно відносно довго, але результат прекрасний. Цей рецепт я підгледіла в гостях і довго катувала, як це робити. Ось рецепт!

Опис приготування:

Куряче філе запечене виходить обалденно смачним через двох факторів: багатого маринаду і довгого очікування в духовці. Можна курку томити і півтори години при 185 градусах. Головне, щоб вона була вкрита фольгою. Коли ви розберете грудку на окремі волокна, вони ще додатково просочаться соком і стануть чудово смачними. Подавайте куряче філе запечене з рисом або гречкою! Успіхів і приємного апетиту!

  • Куряче філе - 600 грам
  • Кетчуп - 3 Ст. Ложки
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (розтоплене)
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка (суха)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чилі - 1 Чайна ложка
  • Цукор коричневий - 3 Ст. Ложки
  • Worcestershire соус - 2 Ст. Ложки
куряче філе запечене - фото крок 1
Скласти всі інгредієнти, крім філе в посуд.
куряче філе запечене - фото крок 2
Все змішати і проварити 4 хвилини. Остудити.
куряче філе запечене - фото крок 3
Куряче філе залити маринадом і залишити ненадовго маринуватися.
куряче філе запечене - фото крок 4
Накрити філе фольгою і випікати при 230 градусах 10 хвилин, а потім ще годину при 170 градусах.
куряче філе запечене - фото крок 5
При помочи вилок розділіть філе на волокна і дайте просочитися соусом.
куряче філе запечене - фото крок 6
Вийде як то так.
куряче філе запечене - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти