Куряче філе запечене
(покроковий рецепт з фото)
Куряче філе запечене з маринадом - незвично смачна страва. Готується воно відносно довго, але результат прекрасний. Цей рецепт я підгледіла в гостях і довго катувала, як це робити. Ось рецепт!
Куряче філе запечене виходить обалденно смачним через двох факторів: багатого маринаду і довгого очікування в духовці. Можна курку томити і півтори години при 185 градусах. Головне, щоб вона була вкрита фольгою. Коли ви розберете грудку на окремі волокна, вони ще додатково просочаться соком і стануть чудово смачними. Подавайте куряче філе запечене з рисом або гречкою! Успіхів і приємного апетиту!
- Куряче філе - 600 грам
- Кетчуп - 3 Ст. Ложки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (розтоплене)
- Гірчичний - 1 Чайна ложка (суха)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чилі - 1 Чайна ложка
- Цукор коричневий - 3 Ст. Ложки
- Worcestershire соус - 2 Ст. Ложки
Скласти всі інгредієнти, крім філе в посуд.
Все змішати і проварити 4 хвилини. Остудити.
Куряче філе залити маринадом і залишити ненадовго маринуватися.
Накрити філе фольгою і випікати при 230 градусах 10 хвилин, а потім ще годину при 170 градусах.
При помочи вилок розділіть філе на волокна і дайте просочитися соусом.
Вийде як то так.
Смачного!