Куряче філе запечене у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.
Серед простих, смачних і корисних страв цей класний варіант, як приготувати куряче філе, запечене у фользі, вигідно відрізняється від інших. Чудовий рецепт, до якого рекомендую придивитися.
Опис приготування:
Якщо ви ще не знаєте, чим нагодувати сім'ю на обід або вечерю, то цей рецепт прийде вам на виручку. Ніжна курочка з овочами, запечена в духовці, прекрасно підійде до будь-якого гарніру. Також при бажанні ви можете подати її до столу з соусом до смаку або свіжими овочами, наприклад. В охолодженому вигляді філе можна використовувати для начинки в сендвіч.
- Куряче філе - 4 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Оливки - 10 штук
- Сушені томати - 8 штук
- Солодкий перець - 2 чайних ложки
- Оливкова олія - 3 чайних ложки
- Базилік - 2 чайних ложки (або петрушка)
1. Вимийте і висушіть куряче філе. Додати сіль его, додайте чорний і червоний перець за смаком. Можна використовувати також улюблені спеції для курки.
2. Підготуйте лист фольги (для кожного шматочка окремий). Викладіть на нього філе.
3. У невеликій мисці з'єднайте подрібнену зелень, сушені томати, солодкий перець і оливки. Додайте масло, перемішайте.
4. Акуратно викладіть цю суміш на філе.
5. Загорніть курку в фользі конвертиком, викладіть на деко і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
6. Запікається курочка досить швидко, вже хвилин через 20 блюдо буде готово і може бути подано до столу.
Смачного!
Смачного!