Куряче філе запечене у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Серед простих, смачних і корисних страв цей класний варіант, як приготувати куряче філе, запечене у фользі, вигідно відрізняється від інших. Чудовий рецепт, до якого рекомендую придивитися.
Якщо ви ще не знаєте, чим нагодувати сім'ю на обід або вечерю, то цей рецепт прийде вам на виручку. Ніжна курочка з овочами, запечена в духовці, прекрасно підійде до будь-якого гарніру. Також при бажанні ви можете подати її до столу з соусом до смаку або свіжими овочами, наприклад. В охолодженому вигляді філе можна використовувати для начинки в сендвіч.
- Куряче філе - 4 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Оливки - 10 штук
- Сушені томати - 8 штук
- Солодкий перець - 2 чайних ложки
- Оливкова олія - 3 чайних ложки
- Базилік - 2 чайних ложки (або петрушка)
1. Вимийте і висушіть куряче філе. Додати сіль его, додайте чорний і червоний перець за смаком. Можна використовувати також улюблені спеції для курки.
2. Підготуйте лист фольги (для кожного шматочка окремий). Викладіть на нього філе.
3. У невеликій мисці з'єднайте подрібнену зелень, сушені томати, солодкий перець і оливки. Додайте масло, перемішайте.
4. Акуратно викладіть цю суміш на філе.
5. Загорніть курку в фользі конвертиком, викладіть на деко і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
6. Запікається курочка досить швидко, вже хвилин через 20 блюдо буде готово і може бути подано до столу.
Смачного!
Смачного!