Рецепт Куряче філе, запечене в білому соусі фото

Куряче філе, запечене в білому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Запечена куряча грудка в ніжному запашному соусі, - тут смачно все: і курка, і соус. Блюдо дуже просте в приготуванні. Соус нагадує "бешамель" з добавкою маринованих огірочків.

Аналогічним чином цілком можна приготувати не тільки куряче філе, але і просто інші частини курки. Також цілком можна додати часник.

  • Куряче філе - 2 штуки
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Борошно пшеничне - 30 грам
  • Молоко - 350 мілілітрів
  • Огірок маринований - 2 штуки
  • Сир - 40 грам
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
куряче філе, запечене в білому соусі - фото крок 1
1. Розтопити вершкове масло в сотейнику.
куряче філе, запечене в білому соусі - фото крок 2
2. Додайте борошно і перемішайте, щоб не було грудочок.
куряче філе, запечене в білому соусі - фото крок 3
3. Влийте поступово молоко і, постійно помішуючи, варіть соус до консистенції згущеного молока.
куряче філе, запечене в білому соусі - фото крок 4
4. Лук і огірки наріжте, сир натріть.
куряче філе, запечене в білому соусі - фото крок 5
5. Додайте до звареного соусу і перемішайте.
куряче філе, запечене в білому соусі - фото крок 6
6. У жароміцних форму викладіть трохи соусу.
куряче філе, запечене в білому соусі - фото крок 7
7. Потім куряче філе.
куряче філе, запечене в білому соусі - фото крок 8
8. Залийте соусом.
куряче філе, запечене в білому соусі - фото крок 9
9. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 40-50 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти