Куряче філе під соусом
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо - воно і в Африці м'ясо. Але кожен раз його хочеться приготувати якось по особливому. Методом експериментів виник такий рецепт.
Ніжний соус у страві дуже вдалий. Підходить добре до рису, обожнювання. Куряче філе під соусом - відмінний варіант ситного і ароматного обіду або вечері для всієї родини!
- Куряче філе - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Плавлений сирок - 1 штука
- Спеції, сіль - За смаком

М'ясо нарізати невеликими шматочками.

Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями.

Змішайте м'ясо з цибулею. Додайте спеції за смаком, на ваш вибір. Я беру східні.

Затягніть миску плівкою і залиште на 4 години в холодильнику промаринуватися. Разогрейте сотейник. Влийте в нього рослинне масло. На цьому маслі обсмажте м'ясо прямо в сотейнику.

Гасіть у власному соку близько 20 хвилин. Тепер влийте кип'ячену воду і тушкуйте ще близько 15 хвилин. В самому кінці додайте нарізаний плавлений сирок. Розмішайте швидко все. Сирок в киплячому бульйоні розійдеться повністю.

Вийде ось таке м'ясо в вершковому соусі.

Подайте до столу, прикрасивши зеленню.