Куряче філе на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Чи маєте трошки вільного часу і куряче філе в холодильнику? Пропоную простий і швидкий рецепт приготування курячого філе зі спеціями, розмарином і чебрецем на грилі. Апетитно і ситно!
Дуже простий рецепт приготування курячого філе на грилі. Можна готувати з магазинного філе або обрізати грудку з домашньої курочки. Якщо ви любите, щоб м'ясо було гостріше, рекомендую додати додаткові спеції за смаком. На гарнір можна зварити картоплю або макарони. Хай щастить!
- Куряче філе - 2 штуки
- Розмарин і чебрець - 3-4 штук (гілочки)
- Сіль і перець - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
Нарізаємо куряче філе порційними шматочками. Присипаємо м'ясо сіллю і перцем з обох сторін.
Зверху викладаємо гілочки розмарину або чебрецю (можна разом).
Розігріваємо суху сковороду-гриль, викладаємо на неї шматочки курки (зеленню вниз). Обсмажуємо по 2 хвилини з кожного боку. Тепер можна акуратно змастити куряче філе маслом і обсмажити до хрусткої золотистої скоринки.
Смачного!