Рецепт Філе міньйон в Грилі фото

Філе міньйон в Грилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Філе-міньйон - зріз центральної частини вирізки філе, ніжне і пісне м'ясо без"крові" . Зазвичай стейк філе міньйон буває товщі інших видів стейка. Для його смаження знадобиться сіль, перець, трохи масла.

Опис приготування:

Мангал для стейка краще розпалити за кілька годин планованої смаження. Не забудьте вибрати м'ясо з холодильника, щоб воно досягло кімнатної температури.

  • Філе міньйон - 2 штуки(400-500 г)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
філе міньйон в Грилі - фото крок 1
1. Виберіть товстий шматок м'яса. Чим шматок товщі, тим легше його пріготовоіть і не пережарити.
філе міньйон в Грилі - фото крок 2
2. Ви вирішуєте, коли ви будете солити стейк - до або після смаження. Якщо солити будете до смаження, то зробіть це за 30-40 хвилин до неї. В іншому випадку сіль"витягне" сік і м'ясо буде зіпсовано.
філе міньйон в Грилі - фото крок 3
3. Для смаження треба використовувати філе міньйон кімнатної температури. Так м'ясо краще буде м'якше.
філе міньйон в Грилі - фото крок 4
4. Змастіть філе міньйон маслом (нейтрального смаку, бажано) з обох сторін.
філе міньйон в Грилі - фото крок 5
5. Вугілля мангала перемістіть в одну сторону і поставте решітку.
філе міньйон в Грилі - фото крок 6
6. Обжарівайке філе міньйон на грилі протягом 2-5 хвилин з кожного боку. Чим довше час смаження, тим сильніше прожарітся м'ясо.
філе міньйон в Грилі - фото крок 7
7. Ні в якому разі не проколюйте стейк виделкою! використовуйте щипці.
філе міньйон в Грилі - фото крок 8
8. Готовий філе міньйон викладіть на тарілку і дайте відпочити хвилин 10. Потім поперчіть і подавайте.
філе міньйон в Грилі - фото крок 9
9. Філе міньйон на грилі над! Смачного!

Схожі рецепти