Рецепт Філе міньйон в Грилі фото

Філе міньйон в Грилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Для діабетиків
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Стейк

Філе-міньйон - зріз центральної частини вирізки філе, ніжне і пісне м'ясо без "крові" . Зазвичай стейк філе міньйон буває товщі інших видів стейка. Для його смаження знадобиться сіль, перець, трохи масла.

Мангал для стейка краще розпалити за кілька годин планованої смаження. Не забудьте вибрати м'ясо з холодильника, щоб воно досягло кімнатної температури.

  • Філе міньйон - 2 штуки(400-500 г)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
філе міньйон в Грилі - фото крок 1
1. Виберіть товстий шматок м'яса. Чим шматок товщі, тим легше його пріготовоіть і не пережарити.
філе міньйон в Грилі - фото крок 2
2. Ви вирішуєте, коли ви будете солити стейк - до або після смаження. Якщо солити будете до смаження, то зробіть це за 30-40 хвилин до неї. В іншому випадку сіль "витягне" сік і м'ясо буде зіпсовано.
філе міньйон в Грилі - фото крок 3
3. Для смаження треба використовувати філе міньйон кімнатної температури. Так м'ясо краще буде м'якше.
філе міньйон в Грилі - фото крок 4
4. Змастіть філе міньйон маслом (нейтрального смаку, бажано) з обох сторін.
філе міньйон в Грилі - фото крок 5
5. Вугілля мангала перемістіть в одну сторону і поставте решітку.
філе міньйон в Грилі - фото крок 6
6. Обжарівайке філе міньйон на грилі протягом 2-5 хвилин з кожного боку. Чим довше час смаження, тим сильніше прожарітся м'ясо.
філе міньйон в Грилі - фото крок 7
7. Ні в якому разі не проколюйте стейк виделкою! використовуйте щипці.
філе міньйон в Грилі - фото крок 8
8. Готовий філе міньйон викладіть на тарілку і дайте відпочити хвилин 10. Потім поперчіть і подавайте.
філе міньйон в Грилі - фото крок 9
9. Філе міньйон на грилі над! Смачного!

Схожі рецепти