Рецепт Стейк, філе міньйон фото

Стейк, філе міньйон
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Усім шанувальникам м'ясних страв хочу порадити обов'язково спробувати повторити в домашніх умовах цей нескладний, вишуканий і апетитний рецепт. В кулінарну скарбничку точно варто додати!

Опис приготування:

Хочу показати вам, як приготувати стейк філе-міньйон з соусом на основі грибів і червоного вина. Ця страва гідно меню хорошого ресторану, а з покроковим описом процесу його може повторити кожен. Подавати до столу м'ясо можна з абсолютно будь-яким гарніром.

  • Філе-міньйон - 2 штуки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка(+ 1 немає. Л.)
  • Гриби - 6-8 штук
  • Luk salotų - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Червоне вино - 1 Склянка (каберне)
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
  • Чебрець - 1 щіпка
стейк, філе міньйон - фото крок 1
1. Стейки вимийте, обсушити, дайте м'ясу"відпочити" на столі 15 хвилин. Після посоліть і поперчіть за смаком з двох сторін.
стейк, філе міньйон - фото крок 2
2. На сковороді розігрійте оливкову олію. Викладіть яловичину і смажте по 5 хвилин з кожного боку, а після ще по 2.
стейк, філе міньйон - фото крок 3
3. Тим часом очистіть і подрібніть цибулю з часником.
стейк, філе міньйон - фото крок 4
4. М'ясо зніміть зі сковороди і перекладіть на теплу тарілку. Додайте ще трохи олії і викладіть цибулю, часник, подрібнені гриби.
стейк, філе міньйон - фото крок 5
5. Обсмажте хвилин 5, потім злийте вино, додайте трохи солі і перцю.
стейк, філе міньйон - фото крок 6
6. Томіть соус хвилин 5-8, потім полийте їм м'ясо і відразу ж подавайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти