Рецепт Філе міньйон на Коста фото

Філе міньйон на Коста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Яловичина , Говяжа вирізка
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Вишукане і просте в приготуванні блюдо, готувати яке повинен вміти будь-який поважаючий себе кулінар. Отже, дивіться, як приготувати філе міньйон на кістки на звичайній сковороді дуже швидко і просто.

Опис приготування:

Це вишукане ресторанне блюдо готується надзвичайно просто. Що, для початку вам треба навчитися працювати зі стейками, зрозуміти, скільки тримати м'ясо на сковороді. Але для цього й існують рецепти. Читайте і пробуйте з задоволенням!

  • Філе міньйон на Коста - 200 грам
  • Сіль, перець - За смаком
філе міньйон на Коста - фото крок 1
Шматочок м'яса на кістці вимийте і добре просушіть. Я зазвичай беру філе на кістки висотою близько 4 см. Так м'ясо можна ідеально прожарити до стану"medium rare" .
філе міньйон на Коста - фото крок 2
Розжарити гарненько сковороду і покладіть м'ясо без всякого масла.
філе міньйон на Коста - фото крок 3
Обсмажте м'ясо з обох сторін до красивої скоринки (приблизно по хвилині). Потім за смаком додайте сіль і перець.
філе міньйон на Коста - фото крок 4
Тепер доведіть м'ясо до бажаного стану. До "рідкісні серед" додайте по 2 хвилини смаження на малому вогні з кожного боку. Подавайте стейк з улюбленим гарніром і соусом.

Схожі рецепти