Філе міньйон на Коста
(покроковий рецепт з фото)
Вишукане і просте в приготуванні блюдо, готувати яке повинен вміти будь-який поважаючий себе кулінар. Отже, дивіться, як приготувати філе міньйон на кістки на звичайній сковороді дуже швидко і просто.
Це вишукане ресторанне блюдо готується надзвичайно просто. Що, для початку вам треба навчитися працювати зі стейками, зрозуміти, скільки тримати м'ясо на сковороді. Але для цього й існують рецепти. Читайте і пробуйте з задоволенням!
- Філе міньйон на Коста - 200 грам
- Сіль, перець - За смаком
Шматочок м'яса на кістці вимийте і добре просушіть. Я зазвичай беру філе на кістки висотою близько 4 см. Так м'ясо можна ідеально прожарити до стану"medium rare" .
Розжарити гарненько сковороду і покладіть м'ясо без всякого масла.
Обсмажте м'ясо з обох сторін до красивої скоринки (приблизно по хвилині). Потім за смаком додайте сіль і перець.