Куряче філе на грилі з ананасною сальсою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже яскравий, оригінальний, ароматний і неймовірно смачний рецепт страви, як приготувати куряче філе на грилі з ананасною сальсою. Відмінний варіант м'ясної страви для відпочинку на природі.
Ви зможете здивувати своїх гостей пікантним маринадом і оригінальним соусом, який відмінно доповнює смак курячого філе. Можна обсмажити м'ясо на відкритому вогні або скористатися сковородою-гриль. Вам знадобиться багато часу на маринування м'яса, а обсмажити його можна за кілька хвилин.
- Куряче філе - 4 штуки
- Текіла - 0, 5 склянки
- Вапно - 2 штуки
- Апельсин - 1 штука
- Оливкова олія - 0, 5 склянки
- Часник - 2 зубчики
- Порошок чилі - 1 Чайна ложка
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Каєнський перець - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Ананас - 200 грам
- Червона цибуля - 1 штука
- Черрі - 100 грам
- Пластівці червоного перцю - 0, 5 чайних ложки
- Braai - 0, 5 пучка
1. Видавіть сік одного лайма і невеликого апельсина, додайте текілу і оливкове масло.
2. Додайте до соку і маслу подрібнений часник, порошок чилі, паприка, каєнський перець, сіль. Викладіть м'ясо в маринад і відправте його на 4-8 годин в холодильник.
3. Наріжте шматочками ананас, Червона цибуля, чері, кінзу і пластівці червоного перцю, додайте сік одного лайма і перемішайте.
4. Через необхідний час дістаньте м'ясо. Розігрійте гриль і викладіть філе, готуйте його близько 20 хвилин, поливаючи маринадом.
5. Готове м'ясо викладіть на тарілку, поверх укладіть сальсу і подавайте блюдо відразу.