Рецепт Куряче філе на грилі з ананасною сальсою фото

Куряче філе на грилі з ананасною сальсою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Фрукти , Курка , Куряче філе , Ананас
ПП рецепти
На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Дуже яскравий, оригінальний, ароматний і неймовірно смачний рецепт страви, як приготувати куряче філе на грилі з ананасною сальсою. Відмінний варіант м'ясної страви для відпочинку на природі.

Опис приготування:

Ви зможете здивувати своїх гостей пікантним маринадом і оригінальним соусом, який відмінно доповнює смак курячого філе. Можна обсмажити м'ясо на відкритому вогні або скористатися сковородою-гриль. Вам знадобиться багато часу на маринування м'яса, а обсмажити його можна за кілька хвилин.

  • Куряче філе - 4 штуки
  • Текіла - 0, 5 склянки
  • Вапно - 2 штуки
  • Апельсин - 1 штука
  • Оливкова олія - 0, 5 склянки
  • Часник - 2 зубчики
  • Порошок чилі - 1 Чайна ложка
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Каєнський перець - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Ананас - 200 грам
  • Червона цибуля - 1 штука
  • Черрі - 100 грам
  • Пластівці червоного перцю - 0, 5 чайних ложки
  • Braai - 0, 5 пучка
куряче філе на грилі з ананасною сальсою - фото крок 1
1. Видавіть сік одного лайма і невеликого апельсина, додайте текілу і оливкове масло.
куряче філе на грилі з ананасною сальсою - фото крок 2
2. Додайте до соку і маслу подрібнений часник, порошок чилі, паприка, каєнський перець, сіль. Викладіть м'ясо в маринад і відправте його на 4-8 годин в холодильник.
куряче філе на грилі з ананасною сальсою - фото крок 3
3. Наріжте шматочками ананас, Червона цибуля, чері, кінзу і пластівці червоного перцю, додайте сік одного лайма і перемішайте.
куряче філе на грилі з ананасною сальсою - фото крок 4
4. Через необхідний час дістаньте м'ясо. Розігрійте гриль і викладіть філе, готуйте його близько 20 хвилин, поливаючи маринадом.
куряче філе на грилі з ананасною сальсою - фото крок 5
5. Готове м'ясо викладіть на тарілку, поверх укладіть сальсу і подавайте блюдо відразу.

Схожі рецепти