Курка на грилі з ананасною сальсою
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, пікантний салат з дуже оригінальним маринадом для курочки хочу запропонувати вам на пробу. Якщо ви любите експериментувати зі смаками, рекомендую рецепт на замітку. Запам'ятовуйте!
Покажу вам, як приготувати курку на грилі з ананасною сальсою. Особливість цієї страви в неймовірно апетитному маринаді з соком цитрусових і текілою. Смак виходить дійсно приголомшливим. А доповнити таку курочку пропоную солодкої сальсою. Пройти повз просто неможливо
- Куряча грудка - 4 штуки
- Вапно - 1 штука
- Апельсин - 1 штука
- Оливкова олія - 1/2 склянки
- Текіла - 1/2 склянки
- Сіль і спеції - За смаком (перець, часник, зіра, куркума)
- Ананас - 300 грам (м'якоть)
- Червона цибуля - 1 штука
- Помідори черрі - 100-150 грам
- Сік лайма - 3 Ст. Ложки
- Петрушка - 1 пучок
- Гострий перець - За смаком
1. Почніть процес приготування з сальси. Наріжте ананаси, помідори, подрібніть зелень, цибуля і гострий перець. Додайте сік лайма, акуратно перемішайте і приберіть в холодильник на 1-2 годину.
2. Для приготування маринаду з'єднайте оливкова олія, сік лайма і апельсина, текіла. Ретельно перемішайте.
3. Додайте спеції, сіль за смаком і викладіть грудки, попередньо вимивши і обсушити. Залиште маринуватися на годинку.
4. Як тільки курочка просочилася смаками і ароматами маринаду, викладіть її на гриль і обсмажте до готовності з двох сторін.
5. Ось така курка на грилі з ананасною сальсою. Апетитно, просто і дуже оригінально. Пригощайтеся!