Рецепт Курка на грилі з ананасною сальсою фото

Курка на грилі з ананасною сальсою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах , Фрукти , Курка , Ананас
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На полуденок
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Легкий, пікантний салат з дуже оригінальним маринадом для курочки хочу запропонувати вам на пробу. Якщо ви любите експериментувати зі смаками, рекомендую рецепт на замітку. Запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Покажу вам, як приготувати курку на грилі з ананасною сальсою. Особливість цієї страви в неймовірно апетитному маринаді з соком цитрусових і текілою. Смак виходить дійсно приголомшливим. А доповнити таку курочку пропоную солодкої сальсою. Пройти повз просто неможливо

  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Вапно - 1 штука
  • Апельсин - 1 штука
  • Оливкова олія - 1/2 склянки
  • Текіла - 1/2 склянки
  • Сіль і спеції - За смаком (перець, часник, зіра, куркума)
  • Ананас - 300 грам (м'якоть)
  • Червона цибуля - 1 штука
  • Помідори черрі - 100-150 грам
  • Сік лайма - 3 Ст. Ложки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Гострий перець - За смаком
курка на грилі з ананасною сальсою - фото крок 1
1. Почніть процес приготування з сальси. Наріжте ананаси, помідори, подрібніть зелень, цибуля і гострий перець. Додайте сік лайма, акуратно перемішайте і приберіть в холодильник на 1-2 годину.
курка на грилі з ананасною сальсою - фото крок 2
2. Для приготування маринаду з'єднайте оливкова олія, сік лайма і апельсина, текіла. Ретельно перемішайте.
курка на грилі з ананасною сальсою - фото крок 3
3. Додайте спеції, сіль за смаком і викладіть грудки, попередньо вимивши і обсушити. Залиште маринуватися на годинку.
курка на грилі з ананасною сальсою - фото крок 4
4. Як тільки курочка просочилася смаками і ароматами маринаду, викладіть її на гриль і обсмажте до готовності з двох сторін.
курка на грилі з ананасною сальсою - фото крок 5
5. Ось така курка на грилі з ананасною сальсою. Апетитно, просто і дуже оригінально. Пригощайтеся!

Схожі рецепти