Рецепт Куряча печінка, запечена в фользі фото

Куряча печінка, запечена в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Куряча печінка, запечена в фользі, виходить соковитою і дуже ніжною. Подавати її можна з будь-яким гарніром на обід або вечерю. І навіть на святковому столі запечена печінку буде виглядати ефектно.

Опис приготування:

А ви знаєте, що печінка, запечена в духовці, виходить смачніше, ніж приготовлена ​​на сковороді? До недавнього часу і я не знав. Мене підкорила соковитість печінки, готується вона у власному соку. Сьогодні я розповім вам, як приготувати курячу печінку, запечену у фользі. Готувати таке блюдо дуже просто і легко. Куряча печінка виходить неймовірно соковитою і ніжною, Ну і, звичайно ж, дуже смачною. Точно так же приготувати можна не тільки курячу, але і свинячу, і яловичу печінку.

  • Куряча печінка - 300-400 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Бекон - 200 грам
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Сухі трави - 1 Чайна ложка (прованські трави, хміль-сунелі)
  • Сіль - 1 щіпка (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
куряча печінка, запечена в фользі - фото крок 1
1. Курячу печінку необхідно промити і обсушити. Потім в невеликому посуді змішуємо рослинне масло, сухі трави, сіль і перець за смаком. Маринуємо печінку в цій суміші хвилин 20-30.
куряча печінка, запечена в фользі - фото крок 2
2. Тим часом займемося іншими інгредієнтами страви. Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями, а бекон - брусочками або тонкими скибочками.
куряча печінка, запечена в фользі - фото крок 3
3. Бекон перед запіканням я обсмажити, хоча можна викласти його і сирим. Але без обсмажування він вийде ніби як вареним.
куряча печінка, запечена в фользі - фото крок 4
4. Потім на тій же сковороді обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
куряча печінка, запечена в фользі - фото крок 5
5. Потім беремо прямокутний шматок фольги, на середину викладаємо половину бекону.
куряча печінка, запечена в фользі - фото крок 6
6. Зверху - половину цибулі.
куряча печінка, запечена в фользі - фото крок 7
7. І останній шар - маринована печінку. Другу половину інгредієнтів викладаємо на другий шматок фольги в тій же послідовності.
куряча печінка, запечена в фользі - фото крок 8
8. Загортаємо печінку з цибулею і беконом, як конфетті. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
куряча печінка, запечена в фользі - фото крок 9
9. Потім потрібно розгорнути фольгу і запікати печінку ще хвилин 5.

Схожі рецепти